Tėvai skambina pavojaus varpais dėl socialiniame tinkle siaučiančio pedofilo

Į naujienų portalo lrytas.lt redakciją kreipėsi sunerimusi skaitytoja, kuri pasibaisėjo vieno asmens elgesiu socialiniuose tinkluose. „Facebook“ vyras rašo nedviprasmiškus komentarus, šlovindamas jaunus ir nepaliestus mergaičių kūnus, dalinasi vaizdo įrašais ir straipsniais, kurie socialinio tinklo vartotojams kelia nuostabą.

Tėvai sunerimę: socialiniame tinkle saučia pedofilas?<br>M.Patašiaus nuotr.
Tėvai sunerimę: socialiniame tinkle saučia pedofilas?<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2017, 7:44 PM

Redakcijai laišką parašiusi moteris kėlė klausimą, ar tai tikras, ar fiktyvus asmens profilis socialiniame tinkle. Visgi, įrašai kelią nerimą.

„Mielosios mergaitės, atminkite gerai ir visam laikui: nudizmas ir seksas yra dvi visiškai skirtingos sąvokos! Nudizmas tai tyras nuogo kūno atvirumas ir pasitikėjimas ir grožis drauge!! Tai yra aukštesnis sąmonės lygmuo!!!“, – rašoma viename iš šio asmens komentarų.

Skaitytojos atsiųstame laiške, matoma ir tai, kad šis žmogus ieško darbo vaikų darželyje – pats siūlosi „nupaveiksluoti“ vaikų šventes. Sudėjus šiuos pasiūlymus su jo paties rašytais komentarais, pildosi gana kraupus asmens paveikslas.

„Nuogos dvylikametės – trylikametės mergaičiukės – jaunystės pavasario nuostabūs pumpurėliai visame gražume“, – skelbia asmuo socialiniame tinkle.

Daug komentarų sulaukė ir šio asmens antrosios pusės paieškos. „Rimtai ieškau jaunos nekaltos merginos, kuri sutiktų tapti mano žmona ir pagimdytų 2 vaikelius. Atsiliepkite, mielosios“, – rašo vyras.

Peržiūrėjus šio asmens draugų sąrašą akivaizdžiai matoma, kad didžioji jo dalis yra nepilnametės paauglės.

„Kas gali būti gražiau už nuogąją mergaitę – jos kūno linijos ir formos – be galo tobulos!“, – rašo įtartinas asmuo.

Socialinio tinklo vartotojai komentaruose prideda ir oficialų „Lietuvos policijos“ profilį.

Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 1 – ojo skyriaus vyriausiasis tyrėjas Ruslanas Četyrko patikino, kad susipažino su pateikta informacija.

„Susipažinome su jūsų pateikta informacija. Šie duomenys bus nedelsiant patikrinti“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė R.Četyrko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.