Beisbolo lazda ir dujomis konfliktą sprendę vairuotojai ant kojų sukėlė Vilniaus policiją

Net keli Vilniaus policijos ekipažai pirmadienio rytą skubėjo spręsti dviejų vairuotojų konflikto. Nesutariantys vyrai vietoj argumentų į darbą jau buvo paleidę beisbolo lazdą ir dujas.

 Beisbolo lazda ir dujomis konfliktą sprendę vairuotojai ant kojų sukėlė Vilniaus policiją.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Beisbolo lazda ir dujomis konfliktą sprendę vairuotojai ant kojų sukėlė Vilniaus policiją.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-13 10:15, atnaujinta 2017-11-13 10:38

Dėl šio incidento Vilniaus policija gavo net kelis pranešimus. Visų pirma apie 9 val. 27 min. paskambinęs vyras pranešė, kad Sietyno g. jį ką tik užpuolė automobilio „Škoda“ vairuotojas. Esą išlipęs iš automobilio užpuolikas pranešėją pradėjo mušti beisbolo lazda.

Skambinęs vyras tvirtino, kad besigindamas jis buvo priverstas panaudoti dujas. Pranešėjas taip pat sakė, kad pas jį automobilį yra du mažamečiai vaikai ir visas konfliktas vyko jų akivaizdoje.

Policijai taip pat skambino ir įvykio liudininkai, kurie sakė, jog konfliktas kilo prie vaikų darželio, čia vyksta muštynės, vienas vyras kitą daužo su beisbolo lazda.

Į įvykio vietą įsijungę švyturėlius ir kaukiančiomis sirenomis nuskriejo net keli policijos ekipažai. 

Atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad konfliktas vyko tarp automobilių „Škoda“ ir „Toyota“ vairuotojų. Vietoje argumentų iš tiesų buvo pasitelkta beisbolo lazda ir dujos. Tačiau dėl ko kilo konfliktas - neaišku.

Greitosios pagalbos medikai konstatavo, kad nukentėjo abu konflikte dalyvavę vairuotojai. Vienam diagnozuota rankos trauma, kitam - akies trauma. 

Abu vyrai išvežti į ligoninę, jie tvirtino, kad po to kiekvienas su oponentą kaltinančiu pareiškimu kreipsis į policijos komisariatą ir prašys priešininką nubausti.

Galbūt tuomet ir paaiškės konflikto priežastis.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais ar savo pastebėjimais  su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.