Lengvai kauštelėjęs autobuso vairuotojas iš Lietuvos per Lenkiją vežė jaunus sportininkus

Lenkijoje įkliuvo autobuso vairuotojas iš Lietuvos, kuris lengvai kauštelėjęs vežė jaunus sprotininkus į varžybas. Vyriškis buvo nušalintas nuo vairavimo, stojo prieš teismą, jam paskirta bauda.

 Lengvai kauštelėjęs autobuso vairuotojas iš Lietuvos per Lenkiją vežė jaunus sportininkus.<br> katowice.witd.gov.pl nuotr.
 Lengvai kauštelėjęs autobuso vairuotojas iš Lietuvos per Lenkiją vežė jaunus sportininkus.<br> katowice.witd.gov.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-21 11:52

Apie incidentą pranešė Lenkijos kelių transporto direktorato Katovicų skyriaus pareigūnai. Pasak pranešimo, penktadienio rytą Silezijoje patikrinimui buvo sustabdytas autobusas su lietuviškais numeriais. Autobusu į varžybas netoli Katovicų buvo vežami jauni sportininkai.

Autobusu važiavo du vairuotojai. Paaiškėjo, kad kelionė tęsėsi per naktį - nuo 20 val.

Abu vairuotojai nuo pat patikrinimo pradžios buvo sutrikę, todėl nuspręsta juos patikrinti atidžiau. Netrukus paaiškėjo ir priežastis, kodėl jie nervuojasi. Vienas vairuotojas buvo lengvai kauštelėjęs - į alkotesterį jis pripūtė 0,38 prom.

Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai, neblaivus vairuotojas buvo nušalintas nuo vairavimo. Tą pačią dieną vyras nuvežtas į teismą, o jaunuosius sportininkus į varžybas išvežė kitas vairuotojas.

Tuo tarpu neblaiviam vairuotojui teismas skyrė 600 zlotų (142 eurai) baudą, iš jo atimtas vairuotojo pažymėjimas, jam pusmetį uždrausta vairuoti Lenkijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.