Na, ar ne kvailys? Vilkaviškietis policijai davė kyšį didesnį, nei siekia bauda

Vilkaviškyje policijai įkliuvo vairuotojas, visai nesuvokiantis, ką daro. Pareigūnams jis davė kyšį didesnį, nei siekia bauda, kurios bandyta išvengti.

Vilkaviškietis policijai davė kyšį didesnį, nei siekia bauda.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilkaviškietis policijai davė kyšį didesnį, nei siekia bauda.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2017, 12:56 PM, atnaujinta Dec 10, 2017, 1:13 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį apie 23 val. 45 min. Vilkaviškyje, Gedimino g., automobilio „Opel Astra“ keleivis (gim. 1985 m.), siekdamas, kad kartu važiavusi keleivė (gimusi 1985 m.) išvengtų administracinės atsakomybės už tai, kad nebuvo užsisegusi saugos diržo, Vilkaviškio r. policijos pareigūnui davė 20 eurų kyšį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vairuotojo kvailumu jau nusistebėjo ir Policijos departamento Imuniteto valdybos vadovas Elanas Jablonskas. Socialiniame tinkle „Facebook“ jis pastebėjo, kad bauda už nusižengimą, dėl kurio pasiūlytas kyšis, siekia tik iki 14 eurų.

„Keleivis siekdamas, kad nebūtų baudžiama vairuotoja dėl nesegamo saugos diržo, pareigūnams davė 20 eurų kyšį, kai bauda gali būti 14 eurų. Jokios ekonominės naudos, tik noras mokėti kyšį ir jokio suvokimo kas yra korupcija“, - socialiniame tinkle „Facebook“ parašė E. Jablonskas.

Ten pat jis pastebėjo, kad ir sekmadienį ryte dėl kyšio įkliuvo dar vienas vairuotojas. Beteisis vairuotojas pareigūnams davė 100 eurų.

Pareigūnai pinigais nesusigundė ir beteisį sulaikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.