Skandalingasis Jonavos veikėjas išvežtas atlikti bausmės

Apsišaukėlis Laimutės Stankūnaitės dukters tėvas Andrejus Lobovas tolimesnę savo kovą dėl tėvystės nustatymo galės tęsti nuo areštinės gultų. 

A.Lobovas į areštinę išsiųstas dėl savo neprognozuojamo elgesio medikės kabinete, kai sutrukdė paskiepyti jam nepažįstamą mergaitę.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
A.Lobovas į areštinę išsiųstas dėl savo neprognozuojamo elgesio medikės kabinete, kai sutrukdė paskiepyti jam nepažįstamą mergaitę.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dec 15, 2017, 3:58 PM

Penktadienio rytą 44 metų vyras buvo iškviestas į Jonavos policijos komisariatą ir išvežtas atlikti 60 parų arešto bausmės, kuri jam buvo skirta už viešosios tvarkos pažeidimą. 

2015 metų gegužę su savo vaikais atvykęs į Jonavos pirminės sveikatos priežiūros centrą (PSPC), įsiveržė į kabinetą, kuriame medikė ruošėsi paskiepyti mergaitę, ją apstumdė ir iškoneveikė. 

Dėl A.Lobovo elgesio medikai kreipėsi į teisėsaugininkus, kurie pradėjo ikiteisminį tyrimą, o jį baigę bylą perdavė teismui nagrinėti. 

Pirmosios instancijos nuosprendis buvo ne A.Lobovo naudai. Jonavietis buvo pripažintas kaltu, jam skirtas 60 parų areštas ir 3766 eurų bauda, tačiau vyras įteikė apeliacinį skundą ir šventė pergalę - Kauno apygardos teismas jį išteisino, patikėjęs, kad jis medikės nestumdė, nekeikė, o gražiai jos paprašė neskiepyti vaiko.

Išteisinamąjį nuosprendį šįkart apskundė prokuratūra ir šių metų gruodžio 5 dieną Lietuvos Aukščiausiasis Teismas byloje sudėliojo galutinius taškus.

Buvo panaikintas Kauno apygardos teismo nuosprendis ir paliktas galioti Jonavos teismo nuosprendis, kuriuo A.Lobovas siunčiamas už grotų.

Išgirdęs tokį sprendimą A.Lobovas neslėpė savo pykčio ir socialiniame tinklalapyje "Facebook" paskelbė, kad su juo norima susidoroti vien todėl, kad jis nebandytų įrodyti esąs L.Stankūnaitės dukters tėvu. 

Tėvystės nustatymui dar iki Aukščiausiojo Teismo sprendimo A.Lobovas buvo pradėjęs rinkti pinigus, tačiau paskelbus , kad keliaus už grotų savo prašymą pakeitė ir pasiskelbė renkąs pinigus savo mažamečiams vaikams, kurie du mėnesius neturės maitintojo.

"Ačiū visiems už pagalbą kurią suteikiate savo perlaidomis mano vaikams, kaip atsidėkojimą grįžęs tęsiu kovą su padugnėmis kurie mus naikina", - penktadienį su savo draugais "Facebooke" atsisveikino A.Lobovas, kuris savo kriminalinę karjerą pradėjo kaip automobilių vagis, o vėliau ją tęsė Garliavos patvoryje.

Už savo "violetinę" veiklą A.Lobovas vis dar yra teisiamas Šiaulių apygardos teisme. Jis kaltinamas  Venckams ir Kedžiams neįtikusių žmonių persekiojimu, viešais raginimais pažeisti Lietuvos suverenitetą bei grasinimu nužudyti antstolę Sonatą Vaicekauskienę.

2013 metais A.Lobovas buvo nuteistas dėl nepagarbos teismui ir trukdymo teisėjui atlikti savo pareigas, 2014 metū spalį išgirdo nuosprendį dėl trukdymo dirbti policijos pareigūnei.

Neseniai Kauno apylinkės teismas pripažino A.Lobovą kaltu dėl svetimo turto sunaikinimo ir skyrė jam 4 mėnesių laisvės apribojimo bausmę. 

Įmonei "Clear Channel Lietuva", kurios reklaminius stendus jis nuplėšė A.Lobovas taip pat turės sumokėti 141 eurą.

Dėl reklaminių stendų suniokojimo jonaviškis taip pat yra teisiamas Šiaulių apylinkės teisme.

Nelegalia A.Lobovo veikla taip pat yra susidomėjusi Valstybinė mokesčių inspekcija, o pats jonaviškis šių metų spalį pareiškė, kad yra L.Stankūnaitės dukters tėvas ir pareikalavo atlikti DNR tyrimus norėdamas tai įrodyti. 

Kol kas ši afera jam nepavyksta. Jau du teismai atsisakė priimti A.Lobovo ieškinį dėl tėvystės nustatymo, nes tokio ieškinio nagrinėjimui nėra jokio pagrindo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.