Lauryno Baltrūno žmona išleista iš areštinės. Tyrimas stebina advokatus

Baikerio Aivaro Kilkaus dingimą ir galimą nužudymą tiriantys prokurorai nusprendė nesikreipti į teismą dėl baikerių klubo „Vorai MC“ vedlio Lauryno  Baltrūno žmonos suėmimo. 

 L.Baltrūną teismas leido suimti dviem mėnesiams. <br> T.Bauro nuotr. 
 L.Baltrūną teismas leido suimti dviem mėnesiams. <br> T.Bauro nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2017, 12:07 PM, atnaujinta Dec 17, 2017, 4:57 PM

Tai portalui lrytas.lt patvirtino moters advokatas Paulius Jablonskas.  Penktadienio popietę sulaikyta Daiva Baltrūnienė sekmadienį priešpiet  buvo išleista iš Vilniaus policijos areštinės. 

Šeštadienį jai pareikšti įtarimai bendrininkavimu ir galimu nusikaltimo slėpimu  A.Kilkaus dingimo byloje. Moteris per apklausą nurodė, kad yra nekalta.

Penktadienį vakare advokatui iš pradžių buvo kilę kliūčių patekti pas ginamąją, kuri pas tyrėjus buvo atvežta iš L.Baltrūno motinos namų, esančių viename iš sostinės daugiabučių. Čia ji su trimis vaikais savaitgaliui atvyko iš savo šeimos sodybos, esančios Škilietų kaime, prie Aukštadvario. Sulaikius D.Baltrūnienę, jos vaikai liko su savo močiute. 

D.Baltrūnienės sulaikymas ir savaitgalį surengtos L.Baltrūno draugo  Kazimiero Jako apklausos nustebino įtariamųjų advokatus. 

„Pareigūnų pasirinkta taktika atrodo spontaniška arba akla, bet visais  požiūriais - neprofesionali“, – sakė L.Baltrūno advokatas Saulius Juzukonis.  Jo nuomone, savaitgalį apklausas rengę pareigūnai siekė tik sukelti  visuomenėje susidomėjimo bangą, tačiau pažeidė žmogiško padorumo ribas. 

Policijos sprendimu sulaikyti ir visą savaitgalį areštinėje laikyti  L.Baltrūno žmoną, stebėjosi ir advokatas P.Jablonskas. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.