Išgertuvių pasekmės: vyro užpavydėjusi plungiškė sunkiai sužalojo kaimynę

57-erių Plungės rajono gyventoja taip sumušė savo kaimynę, kad ši patyrė galvos smegenų sukrėtimą ir 5 šonkaulių lūžius. Dėl tokio savo poelgio moteris patraukta baudžiamojon atsakomybėn, artimiausiu metu byla bus pradėta nagrinėti Plungės apylinkės teisme, pranešė Generalinė prokuratūra.

 D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
 D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2018, 3:17 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 3:30 PM

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, pernai metų gegužę vieno Plungės rajono kaimo gyventojai išvyko į Žemaičių Kalvariją apsipirkti. Į pirkinių krepšelį įsidėję ir alkoholio, kompanija jį išgėrė grįžusi. 

Tačiau kaltinamosios vyras vakare užsimanė išgerti dar ir į nukentėjusios namus užsuko vėl. Ikiteisminio tyrimo duomenimis, kaltinamoji, pamačiusi, kad jos vyras girtauja su kaimyne, taip supyko, kad sumušė ją iki sąmonės netekimo. 

Moteriai lūžo šonkauliai, sumušta galva, veidas ir kūnas nusėtas mėlynėmis. Tačiau nukentėjusioji į medikus kreipėsi tik po 3 dienų, nes, kaip pati teigė, buvo prigrasinta niekaip nesakyti, antraip neteks gyvybės.

10 metų už save vyresnę kaimynę, galimai, sumušusi kaltinamoji teigia, kad pas kaimynus buvo tik dieną, vakare užsukusi nei ji, nei jos vyras nebuvo, tad savo kaltės dėl nukentėjusios sumušimo ji nepripažįsta.

Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorės Eleonoros Kudriavcevos byloje kaltinamajai gresia laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.