Britų teisėsauga ant kojų: ieškomas iš kalėjimo pabėgęs lietuvis

Didžiosios Britanijos teisėsauga prašo visuomenės pagalbos ieškant lietuvio, kuris pabėgo iš kalėjimo. Kaip skelbia Kembridžšyro pareigūnai, 51-erių Gintautas Urbonas yra nuteistas 12 metų laisvės atėmimo bausme, kurią atlieka Peterboro kalėjime. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2018, 7:28 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:59 PM

G.Urbonas nuteistas dėl išprievartvimo ir pasikėsinimo išžaginti. Pareigūnai perspėja pamačius G.Urboną prie jo nesiartinti, bei iš karto skambinti pagalbos numeriu. 

Policija taip pat pabrėžia, kad visi, kurie žino G.Urbono vietą ir jį slapsto, gali susilaukti baudžiamosios atsakomybės.

Spėjama, kad lietuvis paspruko tuo metu, kai grįžo iš užsiėmimų sporto salėje. „The Sun“ šaltiniai teisėsaugoje pažymėjo, kad lietuvis su kalėjimo darbuotojais turėjo „abipusį pasitikėjimą“.

Taip pat jis sakė, kad Gintautas jau kelias savaites kalbėjo apie tai, kad pabėgti iš kalėjimo būtų juokų darbas. Taip ir nutiko, esą grįždamas iš sporto salės jis peršoko tvorą, tuomet užsikabarojo ant kalėjimo stogo ir nuo jo užšoko ant važiuojančio kalėjimo autobusiuko stogo. 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.