Prisigėręs kaimietis Plungės r. niekuo dėtam kaimynui kastuvu suskaldė galvą

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai nepraėjus nė parai po nusikaltimo ištyrė nužudymą: Plungės r., Gintališkės kaime, ketvirtadienio, sausio 25 vakarą, buvo nužudytas neįgalus 1952 m. gimęs vyras.

 Kastuvą įtariamasis įmetė į upelį.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Kastuvą įtariamasis įmetė į upelį.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2018, 11:04 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:51 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, vyriškio kūną penktadienio rytą jo namo prieangyje aptiko vieno gyvenusio žmogaus atvykusi aplankyti seniūnė.

Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, apklausę įvykio liudytojus, netruko išsiaiškinti, kad labai sunkus nusikaltimas padarytas po išgertuvių, kuriose nužudytojo kaimynystėje esančiame name dalyvavo du pusbroliai, bet ne nusikaltimo auka. Vėliau vienas iš sugėrovų, supykęs ir susibaręs su giminaičiu, keliavo namo pro nužudytojo namus.

Čia, pasak kaimynų, buvo daužomi langų stiklai, o, kaip išsiaiškino tyrėjai, savininkui išėjus į prieangį, girtas praeivis įėjo vidun, smogė bei po ranka pasitaikiusiu kastuvu sudaužė žmogaus galvą. Kastuvą įtariamasis įmetė į netoliese tekantį Salanto upelį. Jį policininkai vandenyje surado.

Išsiaiškinę visas šias aplinkybes pareigūnai jau penktadienio pavakarę į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą atsivežė ir apklausė bei areštinėn uždarė 1993 m. gimusį įtariamąjį. Jis yra teistas už sunkų kūno sužalojimą bei savavaldžiavimą.

Šeštadienį teismo sprendimu įtariamasis suimtas trims mėnesiams. Pasak kriminalistų, jis prisipažino įvykdęs žmogžudystę ir dėl to gailėjosi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.