Klaipėdos policijai įkliuvo du 13-mečiai plėšikai

Pirmadienį Klaipėdos apskrities policijos vyriausiasis komisariatas pradėjo tris tyrimus dėl telefonų vagysčių, kai mobilieji telefonai įvairiose miesto vietose buvo atimti tiesiai vaikams iš rankų.

Klaipėdos policijai įkliuvo du 13-mečiai plėšikai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Klaipėdos policijai įkliuvo du 13-mečiai plėšikai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2018, 3:07 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:12 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, sausio 28 d. apie 15 val. 15 min.  Taikos pr. nepažįstamas jaunuolis apie 14 metų amžiaus iš 10-metės mergaitės rankų išplėšė telefoną „Coop Pad“ ir pasišalino.

Pavogtą telefoną gražino lombardo esančio Taikos pr., Klaipėdoje, darbuotoja, kuri paaiškino, kad šį telefoną apie 17 val. priduoti atnešė asocialus vyriškis.

Kitą dieną, sausio 29 d. užfiksuoti du analogiški įvykiai – apie 13 val. 30 min. 2006 m. gimusiam berniukui važiuojant miesto autobusu, nepažįstamas vaikinas sugriebė už rankos kurioje šis laikė telefoną „Samsung“ vertą 200 eurų ir išbėgo iš autobuso su aparatu.

Vos po pusvalandžio, apie 14 val. Kretingos g. (prie autobuso laukimo stotelės), Klaipėdoje, iš 2005 m. gimusio berniuko nepažįstamas jaunuolis apie 14 metų amžiaus iš rankų išplėšė telefoną „Samsung J3“ ir pasišalino.

Nusikaltimo nuosavybės tyrimo valdybos ir Klaipėdos miesto PK pareigūnai netruko nustatyti ir sulaikyti du įtariamuosius – 13 metų klaipėdiečius, vienas jų globos namų auklėtinis, kitas auga šeimoje, abu berniukai žinomi policijai už panašius nusižengimus.

Jie taip pat pripažįsta praėjusį savaitgalį, Klaipėdoje, H.Manto g., greta prekybos centro pagrasinę peiliu ir atėmę iš kito nepilnamečio telefoną.

Du telefonai atgauti ir bus gražinti šeimininkams, kitų pareigūnai dar ieško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.