Vilniaus vagys nuskriaudė vidaus reikalų ministro atstovą spaudai

Su Vilniuje siaučiančia multimedijų vagysčių iš apynaujų automobilių bangą netikėtai susidūrė ir vidaus reikalų ministro atstovas spaudai. Karolis Vaitkevičius išplėštą automobilį aptiko šeštadienio rytą.

 Apvogtas vidaus reikalų ministro atstovo spaudai Karolio Vaitkevičiaus automobilis.<br> Facebook/Karolis Vaitkevičius nuotr.
 Apvogtas vidaus reikalų ministro atstovo spaudai Karolio Vaitkevičiaus automobilis.<br> Facebook/Karolis Vaitkevičius nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2018, 2:01 PM, atnaujinta Feb 5, 2018, 11:00 AM

Iš pradžių nelabai norėjęs pasakoti apie savo apvogtą automobilį, vėliau vidaus reikalų ministro patarėjas viešųjų ryšių klausimais Karolis Vaitkevičius sakė, jog jo asmeninis automobilis „VW Passat“ buvo apvogtas Šiaurės miestelyje, Žygio g.

Išdaužę priekinį keleivio pusės durelių stiklą, iš 2012 m. pagaminto automobilio vagys pagrobė multimedijos įrangą.

K. Vaitkevičiui apie nemalonų incidentą paviešinus socialiniame tinkle „Facebook“, jo draugai netruko užjausti, kad dabar ministro patarėjas muzikos turės klausytis telefone. Neblogu humoro jausmu visą laiką garsėjantis Karolis iš karto atkirto, kad geriau dainuos pats.

Tuo tarpu kalbėdamas su lrytas.lt K. Vaitkevičius pripažino, kad incidentas yra labai nemalonus.

„Man policijos tyrėjai pasakojo, kad po kažkurios nakties jie iš karto 12 tokių įvykių įformino. Yra kažkokia banga tokių nusikaltimų. Mano automobilis stovėjo kieme. Jis apvogtas tarp 0 val. 23 min. nakties ir 8 val. 45 min. ryto“, - sakė K. Vaitkevičius.

Automobilyje sumontuota signalizacijos, tačiau jos kaukimo niekas neišgirdo.

„Ji turėjo kaukti“, - įsitikinęs ministro patarėjas.

Patirto nuostolio K. Vaitkevičius sako dar nežinantis. Automobilis draustas, tad nuostolis bus skaičiuojamas kartu su draudikais. 

„Panašu, kad langas išdaužtas su atsuktuvu. Išsisiurbiau vidų, langą užtraukiau plėvele ir važiavau. Dabar turiu žydros plėvelės langą! Labai gražiai atrodo“, - juokavo vidaus reikalų ministro atstovas spaudai.

Aptikęs apvogtą automobilį, apie nusikaltimą jis pranešė policijai. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pastaruoju metu Vilniuje siaučia panašių vagysčių banga. Nuo nusikaltėlių jau nukentėjo dešimtys automobilių. Yra buvę atvejų, kai automobiliai tokiu būdu apvagiami net ir saugomuose garažuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.