Per akistatą su auka vagišiui lūžo kaulai

Vienas vagišius ligoninėje, du jo bendrininkai – areštinėje. Taip baigėsi nusikaltėlių trijulės šėlsmas Šiaulių rajono Gruzdžių miestelyje.

Užklupęs vagį, gruzdiškis su juo susigrūmė, sulaikė ir perdavė policijos pareigūnams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Užklupęs vagį, gruzdiškis su juo susigrūmė, sulaikė ir perdavė policijos pareigūnams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2018, 10:43 AM, atnaujinta Feb 5, 2018, 10:59 AM

Šeštadienio vakarą vagys įsibrovė į J.Gagarino gatvėje statomą namą. Trijulė sulaužė garažo vartus ir iš garažo pagrobė įvairių daiktų, įrankių.

Besidarbuojančius vagis pastebėjo vietos gyventojas. Jis pastebėjo degančią šviesą ir paskambino statomo namo šeimininkui. Kaimynas pasiteiravo, ką taip vėlai veikia statybvietėje.

Namą besistatantis vyriškis akimirksniu suprato, kad į jo nuosavybę įsibrovė vagys.

Pranešęs apie įsibrovėlius kaimynas puolė jų gaudyti. Vieną bėglį vyras sučiupo prie automobilio, į kurį vagišiai jau buvo spėję prikrauti grobio.

Nusikaltimo vietoje užkluptas 35 metų įsibrovėlis bandė priešintis, bet 51 metų gruzdiškis greitai sutramdė nusikaltėlį.

Įtariamasis vagišius nukentėjo kaip reikiant – lūžo kairės akiduobės kaulas, žandikaulis, sumuštas akies obuolys. Suteikus pirmąją pagalbą, nukentėjusysis išgabentas gydyti į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikas.

Netrukus policija sulaikė ir kitus du įtariamuosius. 

Vagyste įtarti 25 ir 17 metų vaikinai buvo sučiupti namuose. 

Abu įtariamuosius pareigūnai uždarė į areštinę.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.