Girtas vyras Vilniaus r. policininkus puolė su kirviu, smarkuolį sutramdė tik elektros šokas

Vilniaus policijos areštinėje atsidūrė girtas vyras, kuris iš pradžių grasino nužudyti buvusią sugyventinę, o atvykusius policininkus puolė su kirviu.

Girtas vyras Vilniaus r. policininkus puolė su kirviu, smarkuolį sutramdė tik elektros šokas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Girtas vyras Vilniaus r. policininkus puolė su kirviu, smarkuolį sutramdė tik elektros šokas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 9:27 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:32 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 0 val. 2 min. gautas moters (gimusi 1970 m.) pranešimas, kad Vilniaus r., Grigaičių kaime, namuose, buvęs sugyventinis grasino ją nužudyti.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, namo rūsyje, neblaivus vyriškis, laikydamas rankoje kirvį, puolė Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės vyriausiuosius patrulius.

Panaudojus fizinę prievartą ir elektros impulsinį prietaisą „Taser“ smarkuolis buvo nuginkluotas bei sulaikytas. Pareigūnai nesužaloti.

Neblaivus (1,93 prom.) įtariamasis (gim. 1973 m.) uždarytas į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.