Lenkijos pareigūnai sučiupo ieškotą lietuvį – įkliuvo prie vogto automobilio vairo

Lenkų pareigūnų ieškotas lietuvis šioje šalyje įkliuvo prie Vokietijoje vogto automobilio vairo.

 Lenkų pareigūnų ieškotas lietuvis įkliuvo prie Vokietijoje vogto automobilio vairo.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
 Lenkų pareigūnų ieškotas lietuvis įkliuvo prie Vokietijoje vogto automobilio vairo.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 5:16 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 5:47 PM

Kaip pranešė Lenkijos pasieniečiai, ketvirtadienį rutininiam patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Huyndai i40“. Automobilį vairavo 24-erių metų lietuvis.

Patikrinus dokumentus paaiškėjo, kad vyras Svebodzino (miestas Lenkijos vakaruose Liubušo vaivadijoje) teismo sprendimu buvo ieškomas dėl vagystės iš automobilio ir nestojimo pareigūnams.

Maža to, pareigūnai nustatė, kad automobilis, kurį vairavo lietuvis, yra išsinuomotas vienoje Vokietijos nuomos bendrovių, tačiau jis neturėjo teisės įvažiuoti į Lenkiją. Automobilio vertė - apie 130 tūkst. zlotų (apie 31 tūkst. 60 eurų).

Lietuvis sulaikytas ir kartu su automobiliu perduotas Augustavo (miestas Lenkijoje netoli sienos su Lietuva) policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.