Kruvinos išgertuvės Luokėje: vyrą sumušė mirtinai

Telšių policijos pareigūnai tiria žmogžudystę Luokės miestelyje. 51 metų luokiškio nužudymu įtariami trys vietiniai gyventojai. Žinoma, kad prieš mirtį vyras su įtariamaisiais girtavo. 

 Kruvinos išgertuvės Luokėje: vyrą sumušė mirtinai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Kruvinos išgertuvės Luokėje: vyrą sumušė mirtinai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2018, 11:00 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:59 PM

Kaip praneša policija, ankstų ketvirtadienio rytą, apie 6 val., Telšių rajono Luokės miestelio Varnių gatvėje, praeivis rado vyro lavoną su smurto žymėmis ant kūno.  Netrukus nustatyta velionio asmenybė. 

Luokės seniūnas Česlovas Ubartas pažinojo velionį ir jo sugyventinę. Pasak seniūno, vyras į Luokės miestelį atsikraustė iš Telšių miesto prieš kelerius metus. 

Šeima vertėsi sunkiai, tačiau socialinių pašalpų negavo. Tiek moteris, tiek vyras užsidirbdavo pragyvenimui versdamiesi atsitiktiniais darbais pas ūkininkus. 

Ne paslaptis miestelyje, jog velionis su moterimi mėgo stiklelį. Prieš mirtį taip pat esą judviejų namuose vyko išgertuvės, kuriose dalyvavo ir nužudymu įtariama trijulė.

Kaip teigė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė, aiškinamasi dėl ko tarp vyrų įvyko kruvinas konfliktas, taip pat nustatinėjama, kurio įtariamojo smūgiai buvo mirtini.

Nužudytojo vyro laidotuvėmis gali tekti pasirūpinti valdiškoms institucijoms, nes kovo 8 d. velionio našlė  pasijuto blogai ir pranešė, kad išvažiuoja gydytis į ligoninę. Moteris sukėlė tam tikrą  skandalą dėl dviejų savo šunų. Gyvūnų prieglaudą „Telšių uodegėlė“ pasiekė sukrečianti žinia.

Esą Luokėje gyvenančios moters vyras mirė, o ją pačią krausto lauk. Lieka du šunys. Moteris šoke, nuo netekties skausmo jai sušlubavo sveikata, ji guldoma į  ligoninę. Kaimynai esą kategoriškai atsisako prižiūrėti šunis, meta moterį ir gyvūnus.  

„Telšių uodegėlė“ socialiniuose tinkluose kreipėsi į gyventojus, prašydama priglausti augintinius, nes prieglaudoje šiuo metu nėra vietos. 

Susisiekus su Luokės  seniūnu Č. Ubartu, išgirdome, kad dėl gyvūnų priežiūros nėra jokios tragedijos. Seniūnas patikino, kad moters iš namų niekas nevaro, o kol ji gydysis ligoninėje, keturkojus apsiėmė prižiūrėti Seniūnijos darbuotojas Jonas. Maisto šuniukams tikrai netrūks, nes seniūnas tuo pasirūpins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.