Lietuvis Lenkijoje: vairavo apsvaigęs nuo kokaino, bagažinėje šuo aptiko dar kvaišalų

Lenkijos pasieniečiai sučiupo lietuvį, kuris automobilį vairavo apsvaigęs nuo narkotikų, o bagažinėje vežėsi dar 80 gramų kvaišalų.

 Lietuvis Lenkijoje: vairavo apsvaigęs nuo kokaino, bagažinėje šuo aptiko dar kvaišalų.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
 Lietuvis Lenkijoje: vairavo apsvaigęs nuo kokaino, bagažinėje šuo aptiko dar kvaišalų.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2018, 10:47 AM, atnaujinta Apr 1, 2018, 11:00 AM

Kaip pranešė patys Lenkijos pasieniečiai, incidentas įvyko dar antradienį (kovo 27 d.) krašto kelyje nr. 19 visai greta sienos su Baltarusija. Sustabdę patikrinimui automobilį, pareigūnai įtarė, kad jo vairuotojas gali būti apsvaigęs.

Pirminiai narkotikų testai parodė, jog vyras vartojo kokainą. 

Norėdami įsitikinti, kad automobilį vairavęs lietuvis su savi neturi daugiau kvaišalų, pareigūnai jo automobilį nusprendė patikrinti nuodugniau. Į pagalbą buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi.

Tikrinant bagažinėje buvusius krepšius, tarnybinis šuo Jogi aptiko dar narkotikų. Paaiškėjo, kad tai 80 gr. natūralios kilmės psichoaktyvios medžiagos.

30-metis lietuvis sulaikytas ir perduotas policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.