Siaubo vakaras Vilniuje: 3 vyrai mušė ir prievartavo moterį

Vėlų šeštadienio vakarą moteris tapo trijų neblaivių vyrų auka. Įtariama, jog ji patyrė seksualinę prievartą bei buvo negailestingai sumušta. Moteriai pavyko pabėgti, dėl sunkių kūno sužalojimų ji gydoma ligoninėje.

 Išprievartautai ir sumuštai moteriai pavyko pabėgti nuo 3 sužvėrėjusių vyrų.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
 Išprievartautai ir sumuštai moteriai pavyko pabėgti nuo 3 sužvėrėjusių vyrų.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2018, 3:50 PM, atnaujinta Apr 9, 2018, 5:31 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, trys vyrai (gim. 1961 m., 1967 m., 1990 m.)  iš anksto buvo susitarę veikti iš vien.

Pirminiais duomenimis, Vilniuje, Pakalniškių gatvėje esančiame bute, vyrai išprievartavo moterį (gim. 1972 m.). Pasak policijos, tik atlikus tyrimą paaiškės ar visi trys ar tik kažkuris iš jų lytiškai ją išnaudojo.

Išprievartautai moteriai kol kas neaiškiomis aplinkybėmis pavyko ištrūkti iš buto ir pabėgti į kiemą, tačiau vienas vyrų (gim. 1990 m.) ją pasivijo ir negailestingai sumušė – kumščiavo rankomis bei spardė.

Policijos teigimu, sunkiai sumušta moteris galiausiai galutinai ištrūko iš sužvėrėjusių vyrų prievartos ir pasislėpė už Sausupio gatvėje stovėjusio vilkiko.

Siaubingą išpuolį patyrusi ir sunkiai sumušta moteris paprašė praeivio pagalbos, o šis kreipėsi bendruoju pagalbos telefonu. Nukentėjusioji išvežta į ligoninę, o trys įtariamieji rasti minėtame bute.

Į nurodytą vietą atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad žiauriai pasielgę vyrai dar ir girtavo, dviem jų nustatytas vidutinis, o vienam sunkus girtumas. 

Visi trys vyrai sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl seksualinio prievartavimo. 

Baudžiamajame kodekse numatyta, jog tas, kas su bendrininkų grupe tenkino lytinę aistrą su žmogumi prieš šio valią analiniu, oraliniu ar kitokio fizinio sąlyčio būdu panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti, ar kitaip atimdamas galimybę priešintis, ar pasinaudodamas bejėgiška nukentėjusio asmens būkle, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.