Vilnietis susidūrė su pavojingais vaikų žaidimais – gali baigtis labai liūdnai

Vilnietis Kasparas perspėja sotinės, o ypač Pilaitės vairuotojus, apie naujus pavojingus vaikų žaidimus, kurie vieną kartą gali baigtis ypač liūdnai.

 Vilnietis susidūrė su pavojingais vaikų žaidimais – gali baigtis labai liūdnai.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Vilnietis susidūrė su pavojingais vaikų žaidimais – gali baigtis labai liūdnai.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2018, 2:11 PM, atnaujinta Apr 30, 2018, 2:13 PM

Redakcijai perdavęs vaizdo medžiagą iš video registratoriaus, Kasparas informavo, kad vaizdas užfiksuotas Pilaitės rajone, kur nufilmuoti vaikai, greičiausiai ir gyvena.

Vaizdo medžiagoje matyti, kad automobiliai stovi ties sankryža ir laukia žalio šviesoforo signalo. Staiga priešais automobilius gatvės viduryje pasirodo du maždaug 13-14 metų berniukai. Vienas staiga gulasi ant žemės priešais automobilius ir padaro kelis atsispaudimus.

Tuomet pakyla ir vejasi draugą. O šis gatvės važiuojamoje dalyja pradeda vaizduoti, kad rišasi atsirišusius batų raištelius. Tuo metu jo draugas tiesiog gatvėje pradeda šokti.

Netrukus jau abu berniukai tupi gatvės viduryje ir rišasi batus. Matosi, kad jiems smagu matyti sutrikusių vairuotojų veidus. Juolat vairuotojams netrukus užsidega žalias šviesoforo signalas, antroje eismo juostoje esantis automobilis pradeda važiuoti. Tuo tarpu pirmoje eismo juostoje abu vaikai tebesiriša batus. Už kadro pasigirsta kažkurio automobilio garsinis signalas.

„Dar vieną šokį pradėjo, kai jau pajudėjau, tai ir liko už kadro“, - redakcijai rašo Kasparas.

Pilaitėje gyvenantis Kasparas teigia manantis, kad ir abu gatvėje pavojingus pokštus krėtę berniukai yra to paties rajono gyventojai. Bent vienas jų rajono gyventojams problemų gali būti kėlęs ir anksčiau, apie jo ankstesnes ne tokias jau nekaltas išdaigas informuota ir policija.

„Vaikams gal tai ir smagi pramoga buvo. Tačiau vairuotojus reiktų įspėti apie tai, kas vyksta. Nes vaikai gal net nesuvokia, kuo gali baigtis tokie jų pokštai“, - teigia Kasparas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.