Prekybos centre – apsaugos darbuotojų smūgiai vyrui į veidą: vieni teisina, kiti smerkia

Antradienį apie 14 val. Klaipėdoje esančiame prekybos centre „Norfa“ įvykęs dramatiškas incidentas glumina tai mačiusius pirkėjus. Parduotuvėje dirbęs vienas apsaugos darbuotojų netikėtai smogia lankytojui, pasigirsta klyksmai – tokį vaizdą pavyko įamžinti prekybos centre tuo metu buvusiam klaipėdiečiui Egidijui Azului.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-01 19:08, atnaujinta 2018-05-02 06:46

Portalui lrytas.lt vyras pasakojo, kad keli prekybos centro, įsikūrusiame adresu Taikos pr. 66A, lankytojai parduotuvėje kėlė šurmulį, kabinėjosi prie kitų klientų.

„Jie pradėjo kabinėtis prie pardavėjos, po to – prie kitų žmonių“, – apie iš antro aukšto matytą ir nufilmuotą vaizdą pasakojo liudininkas.

Tačiau neoficialiais duomenimis, apsaugos darbuotojų dėmesį triukšmingi klientai atkreipė mėgindami pavogti alkoholį.

Viena iš parduotuvėje kalbintų darbuotojų žurnalistui pasakojo, kad incidento metu apsaugos darbuotojai mėgino tiesiog sulaikyti vagis.

„Jie mėgino išsinešti alkoholį. Mes patys matėme, kas darosi internete. Komentarai tik pykčio verti. Matosi ne viskas, kas buvo“, – pasakojo parduotuvės darbuotojas.

Nuo oficialių komentarų „Norfa“ atstovai susilaiko.

Kol kas informacijos nesuteikė ir policijos atstovai.

Tačiau kol jie tyli, internete griaudi nepasitenkinimas. Internautai, išvydę kraupius vaizdus, kuriuose įamžintas apsaugos darbuotojų elgesys, neslėpė pykčio.

„Stebėjau incidentą viršuje. Mačiau, kaip stumdėsi. Matyt, klientai buvo girti, gal pavartoję kitų kvaišalų, tarkim – apsirūkę. Tačiau nors jie pradėjo konfliktą, apsaugos darbuotojas negalėjo taip pasielgti. Jis iškart trenkė į dantis taip stipriai, kad net kraujas ištryško“, – pasakojo E.Azulas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.