Plakatus plėšęs violetinės minios veikėjas teisme prabilo apie sunkią padėtį

Jonaviečiui A.Lobovui gresia areštas, jei jis neatlygins padarytos žalos.Triukšmingais pareiškimais išgarsėjusiam Kedžių rėmėjui 44 metų Andrejui Lobovui siūloma skirti arešto bausmę, nes jis teismo nustatytu terminu neatlygino verslininkams padarytos žalos už nusiaubtus reklaminius stendus.

 Teismas davė aršiam Kedžių rėmėjui A.Lobovui terminą, kurio metu jis privalo atlyginti žalą patyrusiai bendrovei. <br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Teismas davė aršiam Kedžių rėmėjui A.Lobovui terminą, kurio metu jis privalo atlyginti žalą patyrusiai bendrovei. <br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2018, 5:15 PM, atnaujinta May 2, 2018, 6:20 PM

Jonavos teisme šiandien buvo svarstomas Probacijos tarnybos prašymas dėl laisvės apribojimo bausmės pakeitimo į areštą šio miesto gyventojui A.Lobovui.

Pastarasis dar pernai lapkritį buvo įpareigotas sumokėti 141 euro dydžio žalą bendrovei „Clear Channel Lietuva“, nes suniokojo tris jai priklausančius alkoholio reklamos stendus.

Kaune, Varnių gatvėje esančius plakatus draskęs jonavietis rėždavo ugningas kalbas prieš svaigalus, kurios buvo filmuojamos ir talpinamos socialiniuose tinkluose.

Kauno apylinkės teismas A.Lobovui už svetimo turto sugadinimą skyrė 4 mėnesių laisvės apribojimo bausmę. Jis privalo būti namuose nuo 22 iki 6 valandos. 

Jonavietis nustatytu terminu neatlygino nuostolių, todėl buvo pasiūlyta jam skirti areštą.

A.Lobovas trečiadienį guodėsi sunkia materialine padėtimi, esą jis neturi iš ko mokėti žalą patyrusiai bendrovei. Niekur oficialiai nedirbantis vyras teisme pristatė dailininku.

Teismas leido A.Lobovui atlyginti žalą iki gegužės 23 dienos, priešingu atveju jis keliaus į areštinę.

2013 ir 2014 metais A.Lobovas buvo teistas už trukdymą teisėsaugos pareigūnams eiti pareigas, nepagarbą teismui.

Šis vyras liūdnai išgarsėjo ne tik kaip Garliavos minios veikėjas, neleidęs perduoti Laimutei Stankūnaitei jos dukters, laikytos Kedžių ir Venckų namuose.

Vienoje televizijos laidoje jis pareiškė, kad nacizmas yra gėris, važinėjo automobiliu su nacistine svastika.

A.Lobovas anksčiau buvo dukart teistas už automobilių vagystes, didžiavosi, kad nemoka mokesčių.

Praėjusių metų spalį jis pareiškė, jog yra Laimutės Stankūnaitės dukters tėvas, todėl turintis teisę su ja matytis.

Manoma, kad violetinės minios veikėjas kartu su savo bendraminčiais tokiu būdu siekė atsivilioti jas į Lietuvą iš užsienio.

Tačiau šių sapalionių Jonavos rajono apylinkės net nenagrinėjo, atsisakęs priimti A.Lobovo ieškinį dėl tėvystės nustatymo

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.