Pabradėje sulaikytas netikrų pinigų įtariamas platintojas

Gegužės 20-osios vakarą į Pabradėje patruliuojančius Vilniaus apskrities VPK Švenčionių r. PK pareigūnus pagalbos kreipėsi Vilniaus gyventojas. Sakėsi esąs apgautas – su juo atsiskaityta padirbtais banknotais.

Pabradėje sulaikytas netikrų pinigų įtariamas platintojas.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Pabradėje sulaikytas netikrų pinigų įtariamas platintojas.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2018, 2:54 PM, atnaujinta May 21, 2018, 2:57 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, dvidešimtmetis pasakojo, kad su savo bendraamžiu bičiuliu Vilniuje, Antakalnio mikrorajone, nežinomam vyrui pardavė lengvojo automobilio BMW priekinį buferį. Už prekę gavo 200 eurų (4 kupiūras po 50 eurų).

Kai draugai netrukus panoro kur nors apsipirkti, vienoje iš sostinės degalinių jų neaptarnavo ir patikino, jog už prekes vaikinų pasiūlyti pinigai yra padirbti. Dėl šios apgaulės pastarieji ir kreipėsi į policiją.

Nukentėjęs vilnietis policininkams aiškino, jog nesąžiningas automobilio detalės pirkėjas gali gyventi Pabradėje, nors konkretaus jo gyvenamosios vietos adreso jis nežinojo. Taip pat pridūrė, kad pirkėjas atsiimti prekės buvo atvykęs su raudonu „Honda Civic“.

Turėdami šiokią tokią informaciją, tačiau operatyviai pradėję paiešką, Švenčionių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnai Ramūnas Rastenis ir Gintaras Šimkūnas jau po valandos minėtą automobilį pastebėjo Pabradėje, prie vienos iš parduotuvių Vilniaus g.

Pagalbos į pareigūnus kreipęsis vyrukas atpažino transporto savininką, tuo metu buvusį parduotuvėje. Čia policininkai jį sulaikė ir vėliau pristatė į Švenčionių r. PK.

Sulaikomas 24 metų vyras nesipriešino. Įvykį tiria Vilniaus policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.