Automobilio savininkas vairą patikėjo girtesniam už save bičiuliui

Pirmadienio vakarą, apie 16 val. 30 min., Telšių r. Upynos sen. policijos pareigūnams įkliuvo girtas ir teisės vairuoti neįgijęs vairuotojas. Kaip paaiškėjo, „Volkswagen Vento“ vairą neblaiviam bičiuliui patikėjo šalia sėdėjęs, taip pat įkaušęs automobilio savininkas.

Automobilio savininkas vairą patikėjo girtesniam už save bičiuliui.<br>Policijos nuotr.
Automobilio savininkas vairą patikėjo girtesniam už save bičiuliui.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 1:11 PM, atnaujinta May 22, 2018, 1:59 PM

Neblaiviems bičiuliams baigti suplanuotos kelionės nepavyko, nes jie kelyje prasilenkė su patruliuojančiais policijos pareigūnais. Akyliems policininkams kilo įtarimas, kad vairuotojas gali būti neblaivus, tad apsisukęs ekipažas nurūko paskui. Pasivijus automobilį ir jį sustabdžius, įtarimai pasitvirtino su kaupu.

„Volkswagen Vento“ vairavusiam 32 metų Upynos kaimo gyventojui nustatytas sunkus, 3,35 prom., girtumas. Kartu važiavęs automobilio savininkas 33 metų upyniškis buvo šiek tiek mažiau „paėmęs gramo“. Jam nustatytas vidutinis, 2,33 prom., girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įkliuvęs vairuotojas pareigūnams prisipažino girtaujantis jau ilgą laiką.

Du įkaušę upyniškiai, spręsdami, kuriam iš jų vairuoti, matyt, nusprendė, kad jei policija sustabdys, geriau vairuoti teisės neturinčiam, – mat nebus, ką prarasti. Tačiau su kvapu prie vairo sėdęs sodietis nepaskaičiavo, kad teks pakratyti kišenę baudoms, o gal ir advokatui, kurio gali jam prireikti teisme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.