Iš Jungtinės Karalystės lietuvis grįžo su galimai vogtu BMW

Į Lietuvą iš Jungtinės karalystės grįžęs vyras, įtariama, vairavo vogtą automobilį. Pasieniečiai emigrantą sustabdė kelyje Suvalkai – Marijampolė. 

Emigrantas į Lietuvą grįžo su galimai vogtu automobiliu.<br>VSAT nuotr.
Emigrantas į Lietuvą grįžo su galimai vogtu automobiliu.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2018, 12:35 PM, atnaujinta May 28, 2018, 1:33 PM

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė Jungtinėje Karalystėje gyvenantį lietuvį, kuris vairavo prieš pusmetį pavogtą automobilį „BMW 525“. Mašinos paiešką buvo paskelbę Jungtinės Karalystės teisėsaugininkai.

Sekmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai kelyje Suvalkai – Marijampolė ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu patikrinti sustabdė iš Lenkijos į Lietuvą ką tik įvažiavusį automobilį „BMW 525“.

Jis buvo su Jungtinės Karalystės registracijos numeriais, vairuotojas – šioje šalyje gyvenantis 36-erių metų Lietuvos pilietis.

Patikrinimo metu pasieniečiai pastebėjo, kad automobilio VIN numeris, nurodytas registracijos dokumentuose, nesutampa su automobilio kėbulo numeriu.

Netrukus VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad šis 2005 m. laidos automobilis nuo praėjusio metų gruodžio yra ieškomas, įtariama, kaip vogtas. Paiešką paskelbė Jungtinės Karalystės teisėsaugininkai.

Vairuotoją Kalvarijos pasieniečiai sulaikė ir uždarė į areštinę.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įsigijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„BMW 525“ saugomas Kalvarijos pasienio užkardoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.