Dėl dingusios V. Šestelinskajos paskelbta tarptautinė paieška

Vilniuje Gegužės 16 d. iš namų išėjo trijų vaikų mama Viktorija Šestelinskaja. Dėl dingusios moters buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o dabar – paskelbta ir tarptautinė paieška.

Viktorija Šestelinskaja.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Viktorija Šestelinskaja.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2018, 1:52 PM, atnaujinta Jun 1, 2018, 3:19 PM

Kaip antradienį naujienų portalo lrytas.lt žurnalistus informavo Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė, penktadienį buvo paskelbta tarptautinė V. Šestelniskajos paieška.

Paieška paskelbta kai gauta duomenų, kad moteris galėjo palikti Lietuvą.

Su pareigūnais susisiekė asmuo, kuris teigė, kad pavežė moterį. Anot liudytojo, ji buvo panaši į Viktorija Šestelinskaja.

Vairuotojas moterį vežė iš Lietuvos, į Rytų pusę. Tačiau informacija apie tai, kad V. Šestelinskaja paliko Lietuvą, dar nėra patvirtinta.

Kaip anksčiau rašė lrytas.lt, Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė informavo, kad dėl Viktorijos Šestelniskajos dingimo vyksta ikiteisminis tyrimas.

Kaip sužinojo lrytas.lt, dėl V. Šestelinskajos sutuoktinio veiksmų buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras buvo įtariamas grasinimu nužudyti. Byla dar nebuvo išnagrinėta teisme.

Gegužės 17 d. byla buvo perduota Vilniaus apylinkės teismui su baudžiamuoju įsakymu, prašant dingusios sutuoktinį pripažinti kaltu, padarius nusikalstamą veiką ir skirti atitinkamą bausmę. 

Buvo žinoma, kad dingimo dieną moteris paskambino į savo darbovietę ir pasakė, kad ims nedarbingumą.

Gydymo įstaigose ji nesilankė.

Ką nors žinančius apie V. Šestelinskajos buvimo vietą ar ją mačiusius prašoma susisiekti su policijos pareigūnais bendruoju pagalbos numeriu 112 arba su tyrėja Zuzana Gasperskaja tel. nr. 8 675 38 591 arba 8 527 16 524.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.