Dviejų vyrų mirtis užminė baisią mįslę

Mažeikiuose antradienio vakarą rasti dviejų negyvų vyriškių palaikai. Ant abiejų mažeikiškių kaklo pastebėtos smaugimo žymės.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-12 20:02, atnaujinta 2018-06-13 09:31

Iš pradžių manyta, kad prie 29 ir 60 metų mažeikiškių mirties galėjo prisidėti išgertuvėse dalyvavusi 42 metų moteris ir 58 metų vyriškis, bet pirminės ekspertų išvados paneigė šią versiją.

Į gyvenamąjį namą Raselės gatvėje pareigūnus iškvietė penktas išgertuvių dalyvis. Daugiadieniame maratone dalyvavęs vyriškis sugrįžo ir pamatė, kad antrajame sodo namelio aukšte guli dviejų sugėrovų palaikai.

Vos liežuvį apverčianti moteris aiškino, kad jos 29 metų sugyventinis su vyresniuoju vyriškiu patys pasikorė ant tos pačios virvės. Tą patį sakė ir kartu buvęs mažeikiškis, tikinęs, kad pastebėję savižudybę nupjovė virvę ir išlaisvinę kūnus.

Pareigūnams ši versija nepasirodė įtikinama, todėl sulaikė du išgertuvių dalyvius. Abiem buvo nustatytas sunkus girtumas – moteris įpūtė 2,73, o vyriškis – 2,78 promilės.  

Teismo medicinos ekspertai per palaikų apžiūrą smurto žymių nepastebėjo. „Jie patvirtino galimybę, kad abu vyriškiai galėjo pasitraukti iš gyvenimo pasikardami ant tos pačios virvės“, – portalui lrytas.lt sakė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai išsiaiškinti. Per naktį išblaivinti išgertuvių dalyviai paleisti į namus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.