Įtarimai pasitvirtino – visi nuo policijos sprukę kelių gaideliai buvo girti

Šeštadienį po vidurnakčio Vaivadiškių kaime (Jonavos r.) įvyko kvapą gniaužiančios kelių erelių gaudynės – pastarųjų kelionė baigėsi, apsivertus laukuose. Sekmadienį išaiškėjo, jog visi jie buvo girti, tarp jų ir 18 metų vairuotojas, įpūtęs 1,8 prom. (vidutinis girtumas). 

 Pakaunėje nuo policijos sprukę kelių chuliganai kelionę baigė laukuose.<br> LR asociatyvioji nuotr.
 Pakaunėje nuo policijos sprukę kelių chuliganai kelionę baigė laukuose.<br> LR asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2018, 8:35 AM, atnaujinta Jul 8, 2018, 1:31 PM

Greitosios pagalbos medikai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog per avariją buvo sužeisti trys jaunuoliai. Vėliau policija patikslino, jog sužeisti penki automobilio „VW Polo“ keleiviai, o juos vežęs įkaušęs 18-metis sužalojimų išvengė. Traumas patyrę vaikinai pristatyti į Kauno klinikas. 

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Justinos Kazragytės, du rimtesnius sužalojimus patyrę jaunuoliai palikti ligoninėje, o kiti buvo išleisti gydytis ambulatoriškai.

Policijos pareigūnai po vidurnakčio Jonavoje, Žeimių gatvėje atkreipė dėmesį į dideliu greičiu važiuojantį ir pavojingai manevruojantį automobilį „Volkswagen Polo“, kuriuo važiavo šeši vaikinai.

Iš pat pradžių buvo įtariama, kad kompanija, taip pat ir vairuotojas, buvo apsvaigusi nuo alkoholio ir narkotikų.

Bėgliai dideliu greičiu pasiekė Vaivadiškių kaimą, bet nesuvaldęs automobilio įkaušę kelių gaideliai apsivertė. Jų sužalojimai nėra pavojingi gyvybei. 

Pirminiais duomenimis, vairuotojas ir jo bendrakeleiviai yra žinomi policijai. 

“Vairuotojas yra sulaikytas“, – portalui šeštadienio rytą pranešė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai. 

Vėliau buvo paskelbta, kad jam nustatytas vidutinis girtumas, iškelta baudžiamoji byla už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio. Gresia ir automobilio konfiskavimas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.