Gyvendami trise telšiškiai stebina svietą

Du broliai telšiškiai seniai pragėrė viską: vaikus, namus, savigarbą, atjautą, meilę, pagarbą motinai, kitiems artimiesiems. Vaikai išbarstyti globos namuose, o abu pijokėlius vienija du jiems, ko gero, svarbiausi dalykai – alkoholis ir sugyventinė. Ta pati, kuri puikiai žinoma vaiko teisių sergėtojams, iš kurios paimti trys vaikai, o ketvirtąjį, kurį pagimdė būdama girta, paliko ligoninėje likimo valiai.

Girti broliai sugalvojo žaisti pavojingą žaidimą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Girti broliai sugalvojo žaisti pavojingą žaidimą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2018, 2:17 PM

Be atsakomybės, pareigos eiti į darbą, rūpintis atžalomis ir pan. gyvenantiems broliams pasitaiko ir sunkių dienų, ypač, kaip po daugiadienio gėrimo pradeda važiuoti stogas. Vieną karštą vasaros vakarą broliukai tiek išgėrė, kad susivaidijo ir sumanė pažaisti pavojingą žaidimą – mesti į galvą stiklinę.

Namo kieme vyrams prisižaidus pradėjo skaudėti galvas, pasipylė kraujas. Suaugusių vyrų žaidimai, o gal tuo metu dėmesio stoka sunervino sugyventinę.

Įpykusi moteriškė vyrams iškvietė policiją. Atvykę policijos pareigūnai į komisariatą išvežė brolius, jiems nustatyti vidutiniai girtumai. 31 metų telšiškis įpūtė 1,54 prom., o 52 metų – 2,16 prom.

Baudžiamosios bylos duomenimis, pirmasis stiklinę metė jaunesnis brolis, o vyresnis esą nuo jo nenorėjo atsilikti. Stiklinė paimta kaip daiktinis įrodymas, saugoma policijoje.

Abu įtariamieji sulaikyti, dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo pradėti du ikiteisminiai tyrimai. Tai reiškia, kad broliai dviejose bylose yra dviejuose vaidmenyse: jei vienoje byloje nukentėjusysis, tai kitoje – įtariamasis.

Policijos teigimu, abu broliai žinomi teisėsaugai, yra teisti.

Nors bylos duomenimis, konfliktas įvyko pas vieną iš brolių, aplinkinių teigimu, broliai ir sugyventinė gyvena kartu: kaip sakoma, ir džiaugsme, ir varge per amžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.