Erfurte į orą pakeltas sraigtasparnis: ieškoma ginkluoto lietuvio, pagrobusio merginą

Vokietijos policijos pareigūnai nuo ketvirtadienio ryto ieško 41 metų lietuvio. Vyras pagrobė savo buvusią merginą iš namų, o bėgdamas nuo pareigūnų peiliu sužalojo atsitiktinį praeivį.

Vokietijos pareigūnai sukelti ant kojų. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vokietijos pareigūnai sukelti ant kojų. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2018, 3:46 PM, atnaujinta Jul 26, 2018, 4:16 PM

Kaip praneša naujienų portalas Welt.de, Erfurte policijos pareigūnai ieško 41 metų lietuvio, kuris ketvirtadienio rytą pagrobė savo buvusią merginą iš namų. Bėgdamas nuo policijos vyras taip pat peiliu užpuolė 24-erių vyrą.

Įtariamas pagrobėjas ir jo buvusi mergina pastarąjį kartą buvo pastebėti Erfurto stotyje. Jų paieškai Vokietijos teisėsauga pasitelkė specialiąsias tarnybas ir pakėlė sraigtasparnį.

Tiuringijos policijos pareigūnai socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino įrašu, kuriame skelbia apie pavojingą situaciją Erfurte. Pareigūnai perspėjo piliečius, kad pagrobėjas greičiausiai dar vaikščioja kažkur aplink Erfurto stotį. Dėl šios priežasties jie ragino žmones laikytis atokiau nuo minėtos vietos ir pamačius ką nors įtartino pranešti policijai.

Policijos pareigūnai skelbė, kad ieškomas vyras – 41 metų rytų europietis, jis devėjo žalsvus marškinėlius ir smėlio spalvos šortus.

Tiuringijos policijos pareigūnai tinklo „Twitter“ žinutėse nenurodo, kad vyras lietuvis, tačiau Vokietijos žiniasklaida teigia, kad ieškomas asmuo, spėjama, yra lietuvių tautybės.

Pasak policijos pareigūnų, vyras moteriai pagrasino peiliu ir ją ištempė iš namų. Įvykio metu bute buvo dar vienas vyras, tačiau nėra aišku, kokie santykiai jį siejo su pagrobta mergina. Jis pagrobimo metu nebuvo sužeistas.

Kol kas neaišku, kodėl ieškomas vyras užpuolė atsitiktinį praeivį, – nukentėjusysis dėl patirtų sužalojimų negali paaiškinti policijai, ar tai įvyko jam bandant išgelbėti merginą, ar buvo užpultas be jokios priežasties.

Kaip praneša naujienų portalas Welt.de, dėl įvykio Erfurto centrinė stotis buvo uždaryta. Traukinių eismas sustabdytas. 

Kaip vėliau Tiuringijos policija pranešė savo socialiniame tinkle „Twitter“, pareigūnai jau rado moterį. Jie informuoja, kad moteris sužeista, ji jau pristatyta medikams. 

Dėl vyro toliau vykdoma paieška. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.