Nufilmuota: ginklu prie vaikų besišvaistęs vilnietis kaip reikiant išgąsdino kaimynus

Penktadienio vakarą Vilniuje, vieno Perkūnkiemio daugiabučio gyventojai nemenkai sunerimo – pro langą jie išvydo ant suoliuko sėdintį pusnuogį vyrą, šalia kurio gulėjo ginklas. Kaip paaiškėjo, vyras buvo neblaivus, o jo ginklas – netikras. 

Pusnuogis vilnietis šalia savęs turėjo ginklą.<br>Stop kadras.
Pusnuogis vilnietis šalia savęs turėjo ginklą.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2018, 1:20 PM, atnaujinta Jul 30, 2018, 1:43 PM

Penktadienio vakarą Perkūnkiemo daugiabučio gyventojai pro savo langus išvydo sceną, kuri priminė akimirką iš filmo „Zero 2“, kuomet veikėją įkūnijęs Ramūnas Rudokas vilkėdamas chalatą grasino pistoletu. Nufilmuotame Perkūnkiemio gyventojų vaizdo įraše vyras, apsivilkęs chalatą, sedėjo ant suoliuko, o šalia jo gulėjo ginklas.

Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius, apie incidentą penktadienį buvo gauti net du gyventojų pranešimai.

Pirmoji apie įvykį, apie 20 val. 41 min. pranešė sunerimusi kaimynė. Ji informavo, kad per balkoną išvydo šalia daugiabučio, kieme buvusį pusnuogį vyrą, kuris su savimi turėjo ginklą.

Apie 20 val. 50 min. pareigūnai sulaukė ir antro pranešimo – tąkart skambino vyras, kuris teigė, kad kieme su ginklu vaikšto juodą chalatą dėvintis vyras.

Į įvykio vietą atvyko pareigūnai. Paaiškėjo, kad vyras (gim. 1987 m.) neblaivus – jam buvo nustatytas vidutinis girtumas.

Kaip vėliau išsiaiškino policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, vyro ginklas buvo netikras ir pavojaus nekėlė. 

Šiuo metu pareigūnai renka informaciją ir apklausia liudininkus, po šių veiksmų bus nuspręsta, ar dėl įvykio bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.