Rietavo rajone automobilį pardavinėjęs sukčius apgavo du žmones

Rietavo rajone sukčius apgavo du žmones. Įtariamasis pardavinėjo automobilį, nukentėjusiųjų prašė avanso, o jį gavęs – dingo.

Sukčius apgavo du žmones.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Sukčius apgavo du žmones.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-03 09:34

Kaip informuoja Klaipėdos apskrities VPK, ketvirtadienį į Rietavo pareigūnus kreipėsi Kupiškio rajono gyventojas (gim 1981 m.), kuris paaiškino, kad internete rado skelbimą apie parduodamą automobilį „Opel Vivaro“ 2007 m., gamybos.

Susisiekus telefonu automobilio pardavėjas nurodė, kad jeigu būsimas pirkėjas nori, kad pardavėjas atliktų techninę apžiūrą, turi jam bankiniu pavedimu pervesti 200 eurų avansą.

Nukentėjęs vyras nurodytą sumą pervedė ir sutarė su pardavėju susitikti Rietavo rajone, Sauslaukių kaime, tačiau nurodytos susitikimo vietos adreso nukentėjusysis nerado, ir automobilio pardavėjas nebeatsiliepė nurodytu telefonu.

Taip pat į Rietavo PK kreipėsi Rietavo gyventojas (gim 1972 m.), kuris nurodė, jog liepos 31 d. į tą pačią sąskaitą pervedė 200 eurų avansą, dėl tame pačiame internetiniame puslapyje norėto pirkti to paties automobilio „Opel Vivaro“.

Šiam vyrui automobilis taip pat nebuvo parduotas, tad vyras kreipėsi dėl sukčiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.