Lietuvoje – pasipriešinimų policijai vajus: žmones tramdė ir Kaune, ir Penevėžyje

Pažeidėjai Šilutės rajone, Kaune ir Panevėžyje bandė priešintis policijos pareigūnams – daužė tarnybinio automobilio stiklus, smogė pareigūnams.

Policija sulaukė pasipriešinimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Policija sulaukė pasipriešinimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2018, 11:09 AM

Policija sekmadienį pranešė, kad Šilutės rajone, Verdenės kaime šeštadienį policijos pareigūnams atvykus į iškvietimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir aiškinantis įvykio aplinkybes su 1996 metais gimusiu vyru, pastarasis mėgindamas ranka suduoti vienam iš šalia esančių vyrų pataikė vyriausiajam patruliui į veidą.

Įtariamajam buvo nustatytas 1,23 prom. girtumas, jis uždarytas į areštinę.

Tuo tarpu Kaune, Varnių gatvėje dėl viešosios tvarkos pažeidimo sulaikytas neblaivus 24-ių vyras policijos tarnybiniame automobilyje tyčia kojomis išdaužė kairės pusės galinių durų stiklą.

Pristatytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyrių, jis tyčia nuplėšė laikino sulaikymo patalpose esančius tris šviestuvus. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Panevėžyje, ligoninės priėmimo skyriuje, neblaivus, 1981 metais gimęs vyras keikėsi necenzūriniais žodžiais ir nevykdė teisėtų policijos pareigūno nurodymų.

Jis ranka trenkė vyriausiajam patruliui, kuris dėl galvos ir kairio peties sumušimų po suteiktos medicininės pagalbos išleistas gydytis ambulatoriškai.

Neblaivus vyras paguldytas į ligoninę.

Dėl visų šių trijų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.