Girtų vairuotojų paradas: įkliuvo trys solidaus amžiaus kelių chuliganai

Penktadienį šalies policijos pareigūnai sulaikė nemažai girtų vairuotojų, vienas iš jų sukėlė avariją.

 Kelių ereliams teks sumokėti dideles baudas, be to, greičiausiai bus konfiskuotos ir jų mašinos.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Kelių ereliams teks sumokėti dideles baudas, be to, greičiausiai bus konfiskuotos ir jų mašinos.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2018, 10:37 AM, atnaujinta Aug 11, 2018, 12:12 PM

Uostamiesčio Svajonės gatvėje „Hyundai“ vairavęs 59 metų vyras atbuline eiga rėžėsi į kitą automobilį. Kelių gaideliui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,89 prom.), be to, jis negalėjo sėsti prie vairo. Už šiurkščius eismo taisyklių pažeidimus iš jo jau antrą kartą buvo atimtos teisės. Avarijos kaltininkas uždarytas į areštinę, jam iškelta byla.

Pasvalyje, Kalno gatvėje 50 metų vyras įkliuvo policijai, vairuodamas „Audi 80“ – jam taip pat nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,77 prom.).

Baudžiamojon atsakomybėn patrauktas ir 67 metų panevėžietis, Klaipėdos ir Ateities gatvių sankryžoje vairavęs neblaivus „Audi A6“. Jis įpūtė į alkoholio matuoklį 2,67 prom. (sunkus girtumas).

Visų trijų kelių chuliganų automobiliai tikriausiai bus konfiskuoti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.