Įžūlių plėšimų virtinė: vėlyvi praeiviai daužyti strypais ir kumščiais

Įvairiuose miestuose įvykdyti įžūlūs užpuolimai – nusikaltėliai siautėjo Klaipėdoje, Panevėžyje, Plungėje.

 Pareigūnai dar nesučiupo plėšikų, užpuolusių aukas Klaipėdoje ir kituose miestuose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Pareigūnai dar nesučiupo plėšikų, užpuolusių aukas Klaipėdoje ir kituose miestuose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2018, 10:19 AM

Uostamiestyje, Taikos prospekte penktadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 28 metų jaunuolio užpuolimo – naktį Taikos prospekte prie jo, einančio su draugais, pribėgo trys vyrai ir viena moteris. Nusikaltėliai turėjo metalinius strypus, vienas iš jų – tamsaus gymio, maždaug 45 metų. Šis plėšikas kelis kartus vaikinui trenkė strypu per galvą, prakirto kaktą – aukai prireikė mėdikų pagalbos.

Šeštadienį paryčiais, apie 4 val. Plungėje nepažįstami asmenys prišoko prie 36 metų vyro, kuris ėjo neblaivus A.Vaišvilos gatve. Parvertę vyriškį, jie pagrobė telefoną, piniginę.

Penktadienį, apie 22 valandą Panevėžyje, Klaipėdos gatvėje trys plėšikai užpuolė 52 metų vyrą – jam buvo smogta kumščiais iš pasalų į galvą, o paskui atimta rankinė su telefonu, banko kortelėmis, asmens dokumentais. Nuostolis – 300 eurų.

Šiuos nusikaltimus įvykdę nusikaltėliai dar nesučiupti, vyksta jų paieškos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.