Vilniuje – smūgis kvaišalų platintojams, rasti ir ginklai

Penktadienio vakarą sostinės policija surengė dvi operacijas Viršuliškių ir Goštauto gatvėse, kurių metu buvo aptiktas nemažas kiekis narkotikų, pistoletai.

Sostinės policija surengė dvi sėkmingas operacijas prieš narkotikų platinimą, kvaišalų aptikta ir Nidoje.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Sostinės policija surengė dvi sėkmingas operacijas prieš narkotikų platinimą, kvaišalų aptikta ir Nidoje.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2018, 11:11 AM

Viršuliškių gatvėje esančiame bute buvo sulaikyti 27 ir 25 metų jaunuoliai, turėję keturis paketus su augalinės kilmės medžiaga ir vieną paketą su šviesios spalvos milteliais. Būste rasti ir du pistoletai – „Valtro“ ir „RG 2S“.

Goštauto gatvėje patruliai sučiupo 33 metų vyrą, kuris kišenėse slėpė du maišelius su šviesiais milteliais. Nuvežus vyriškį į Vilniaus 2-ąjį komisariatą paaiškėjo, kad jo kvaišalų arsenalas – gerokai gausesnis.

Kuprinėje aptikta 10 polietileninių maišelių su milteliaise, Kituose dvejuose maišeliuose jis laikė 71 rožinės ir violetinės spalvos tabletes.

Kvaišalų buvo aptikta ir Nidoje – šeštadienio naktį Taikos prospekte prie gelbėtojų bokštelio pareigūnais sulaikė 27 metų jaunuolį, rankoje laikiusį suktinę su specifinį kvapą skleidžiančia augaline medžiaga. Kuprinėje rastas maišelis su narkotikais.

Dėl šių nusikaltimų pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą