Girti vairuotojai šiurpina: savaitgalį įkliuvo nemažai kelių gaidelių

Penktadienį šalyje policija sustabdė nemažai girtų vairuotojų, tačiau svaigalais užpiltomis akimis lankstančių kelių gaidelių netrūko ir šeštadienį.

 Policijai savaitgalį įkliuvo daug kelių chuliganų, vairavusių svaigalais užpiltomis akimis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Policijai savaitgalį įkliuvo daug kelių chuliganų, vairavusių svaigalais užpiltomis akimis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2018, 8:54 AM

Šeštadienio popietę apie 15 valandą Prienų rajone „Citroen“ vairavęs 58 metų kaunietis, įpūtęs į alkoholio matuoklį 1,87 prom. alkoholio (vidutinis girtumas), bruko pareigūnams 450 eurų kyšį. Solidaus amžiaus kelių chuliganas bus ne tik nubaustas už vairavimą išgėrus, bet ir atsidurs teisiamųjų suole už mėginimą papirkti patrulius.

Beveik tuo pat metu Alytaus rajone kelionę „Renault“ priverstas nutraukti 33 metų vietos gyventojas įpūtė 1,74 prom., o tame pačiame krašte sustabdytas „Renault Escape“ 37 metų vairuotojas – 2,98 prom. alkoholio (vidutinis ir sunkūs girtumo laipsniai).

Šeštadienio vakarą, apie 22 val. 30 min. automobilį „Volvo“ vairavusiam 64 metų vyrui nustatytas vidutinis girtumas (1,62 prom.).

Visiems jiems iškeltos baudžiamosios bylos už tai, kad vairavo smarkiai apgirtę. Kelių gaideliams teks ne tik sumokėti dideles baudas, bet ir atsisveikinti su automobiliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.