Pasvalio krašte siautėjo chuliganai, vienai aukų lūžo akiduobė

Savaitgalį Pasvalio policijai teko gesinti viešose vietose įsiplieskusius kivirčus, kai kurie jų dalyviai patyrė sunkias traumas. 

 Pasvalyje ir Pasvalio rajone viešose vietose įsiplieskus konfliktams, buvo sunkiai sužeisti du vyrai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Pasvalyje ir Pasvalio rajone viešose vietose įsiplieskus konfliktams, buvo sunkiai sužeisti du vyrai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-12 10:15

Šio miesto kavinėje Vytauto Didžiojo aikštėje nepažįstamas vyras 30-mečiui vietos gyventojui smogė į veidą stikliniu daiktu. Nukentėjusį lankytoją teko skubiai vežti į ligoninę, jam teko siūti tris žaizdas skruoste ir kakle, lūžo nosis.

Užpuoliko policija šiuo metu ieško. Užpultajam nustatytas sunkus girtumas, net 4 promilės.

Mikoliškio kaime (Pasvalio r.) prie bendruomenės namų susikivirčijo du pažįstami vyrai, gyvenantys netoliese. Vienas iš jų nustūmė 58 metų varžovą nuo suoliuko ir puolė spardyti gulinčiai aukai į galvą.

Vyriškis patyrė sunkią traumą, jam nustatytas akiduobės lūžis, kiti pavojingi sužalojimai. Jis paguldytas į Panevėžio ligoninę, o smurtautojas ieškomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.