Vienam pareigūnui – nemalonumai dėl kivirčo su žmona, kitas įkliuvo prie vairo girtas

Savaitgalį į teisėsaugos akiratį pateko ir pareigūnai – Kaune neblaivus policininkas įsivėlė į kivirčą artimoje aplinkoje, o Šalčininkuose prie vairo įkliuvo neblaivus pasienietis.

 Policija pradėjo tyrimus dėl teisėsaugos pareigūnų veiksmų.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Policija pradėjo tyrimus dėl teisėsaugos pareigūnų veiksmų.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-12 12:35

Šeštadienio naktį Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo apie smurtą, vykstantį tarp artimųjų Kaune, Kovo 11-osios gatvėje esančiame bute. Konfliktas įsiplieskė tarp Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato 3-iosios kuopos 46 metų vyriausiojo patrulio ir 42 metų moters.

Pareigūnai iškėlė baudžiamąją bylą dėl smurto – aiškinamasi, kas prieš ką smurtavo. Areštinėje atsidūrė ir patrulis ir moteris, jiems abiems nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (atitinkamai 2,08 ir 1,94 prom.).

Šeštadienio rytą Šalčininkuose, Šv.Jono Pauliaus gatvėje buvo sustabdytas BMW vairuojantis 19 metų Varėnos pasienio rinktinės Tribionių pasienio užkardos pasienietis, vidaus tarnybos grandinis – jaunas pareigūnas į svaigalų matuoklį įpūtė 1,83 prom. alkoholio. Neatsargus žingsnis jam greičiausiai kainuos darbą, automobilį, biografijoje atsiras teistumo dėmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.