Kol vaikučiui buvo daromas masažas, pavogtas jo vežimėlis

Su vaikučiu ant rankų iš masažo kabineto išėjusi telšiškė Viktorija apstulbo: kol buvo atliekamos procedūros, pavogtas vaikiškas vežimėlis. Jauna mama pasakojo, kad nieko blogo neįtardama, atvykusi į masažo kabinetą Telšiuose, Sedos g., vežimėlį trumpam paliko po laiptais, bet ten jį kažkas užmatė.

Pavogto vežimėlio ieško tėvai ir policija.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Pavogto vežimėlio ieško tėvai ir policija.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Pavogto vežimėlio ieško tėvai ir policija.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Pavogto vežimėlio ieško tėvai ir policija.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 27, 2018, 3:56 PM

Pasiėmusi ant rankų 11 mėnesių sūnelį, moteris įėjo į kabinetą, procedūra užtruko apie 20 minučių. Per tokį trumpą laiką atsirado vagis, kuriam nebuvo gėda pagrobti galbūt vienintelę vaikučio transporto priemonę.

Viktorija sakė, kad neradusi vežimėlio ten, kur jį paliko, pradėjo žvalgytis. Prie moters priėjo nepažįstamas vyras, kuris pasakojo matęs įtartiną tipą. Įvykio liudininkui įstrigo, jog vagišius prie vežimuko priėjo labai drąsiai, todėl pagalvojęs, kad čia gal vaikučiui artimas žmogus.

Liudininkas įsidėmėjo, kad vežimėlį nusivežęs vyras buvo praplikęs, tamsus, su ūsais. Internete paskelbus apie vagystę, atsirado mačiusių vyrą, tempiantį tokį pat šviesų vežimėlį pro gaisrinę.

Nukentėjusioji kreipėsi į policiją.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė patvirtino, kad policijoje gautas pareiškimas dėl pavogto vežimėlio.

Dėl įvykio pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena.

Siekiant atskleisti nusikalstamą veiką, pagalbon pasitelktos vaizdo stebėjimo kameros. Jomis nėra filmuojama vagystės vieta, tačiau yra nustatyti galimai vagystę įvykdžiusio asmens požymiai, pagal kuriuos asmuo yra ieškomas.

Kaip teigė policijos atstovė A.Blaževičienė, vežimėlių vagystės nėra dažnas reiškinys Telšių rajone.

Matant, kad kai kurios mamos palieka vežimėlį su kūdikiu gatvėje, trumpam užbėgdamos į parduotuvę, belieka džiaugtis, kad šiuo atveju pavogtas tik dailus vežimėlis.

Pasak vidury dienos apvogtos Viktorijos, gali būti, kad ilgapirštis tikėjosi vežimėlį parduoti už butelį svaigalų, o gal jo pažįstama moteris laukiasi, tai parvežė jai staigmeną. Kad ir kaip ten būtų, socialiniuose tinkluose išplatinus pavogto vežimėlio nuotraukas ir istoriją, abejojama, ar juo kas išdrįs naudotis.

400 eurų už naują vežimėlį sumokėjusi ir po 11 mėnesio jo netekusi Viktorija šiuo metu naudojasi draugės paskolintu vežimėliu, o žiemai ruošiasi pirkti naują.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?