Pradėtas tyrimas dėl nuteistųjų ligoninėje rastų narkotikų

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl Laisvės atėmimo vietų ligoninėje Pravieniškėse aptiktų narkotikų.

Pradėtas tyrimas dėl nuteistųjų ligoninėje rastų narkotikų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Pradėtas tyrimas dėl nuteistųjų ligoninėje rastų narkotikų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2018, 5:12 PM, atnaujinta Oct 15, 2018, 5:14 PM

Atsižvelgus į Kriminalinės žvalgybos skyriaus turimą informaciją, kad nuteistieji, atvykę iš Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos, galbūt disponuoja narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, Ligoninės vidaus ligų skyriuje, kameros tipo palatoje, praeitą savaitę buvo atlikta neplaninė krata.

Atliekant kratą tarp nuteistojo pirštų buvo pastebėtas balto popieriaus gniužulas, tačiau jis kategoriškai atsisakė atiduoti įtarimų sukėlusį daiktą, nevykdė pareigūnų reikalavimų, pradėjo priešintis jėga, todėl prieš jį buvo panaudota fizinė prievarta.

Paėmus iš nuteistojo popieriaus gniužulą, jame buvo aptikta augalinės kilmės žalsvos spalvos smulkintos medžiagos, kaip įtariama, narkotinės, pranešė Kalėjimų departamentas.

Dėl šio įvykio Ligoninės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

2016 metų rugpjūtį Pravieniškėse buvo atidaryta iš Vilniaus iškelta moderni Laisvės atėmimo vietų ligoninė. Joje vienu metu gali gydytis apie pusantro šimto nuteistųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.