Lazdijuose – įžūlus išpuolis: į policininką buvo nukreiptas ginklas

Šeštadienį, apie 15 val. 10 min. Lazdijuose, Dariaus ir Girėno g., Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus vyriausiajam tyrėjui, ne tarnybos metu, važiuojant savo automobiliu „VW Passat“, priešais automobilį, į važiuojamąją kelio dalį išėjo vyriškis. Vyras gatve ėjo tiesiai prieš atvažiuojantį pareigūno automobilį.

 Lazdijuose chuliganai iškoneveikė policijos pareigūną ir grasino su juo susidoroti.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Lazdijuose chuliganai iškoneveikė policijos pareigūną ir grasino su juo susidoroti.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir Alytaus apskrities VPK inf.

Nov 4, 2018, 8:57 AM, atnaujinta Nov 4, 2018, 1:41 PM

Automobilio vairuotojas sustojo ir išlipęs iš jo patraukė akivaizdžiai neblaivų 33 metų vyriškį nuo važiuojamosiuos kelio dalies, kad neįvyktų nelaimė. Vairuotojas prisitatė esąs policijos pareigūnas, prisistatyti pareikalavo ir neblaivaus vyriškio, tačiau šis neprisistatė.

Tuomet iš netoliese stovėjusio automobilio „Audi A4“ išlipo dar vienas neblaivus 29 metų vyras, kuris kartu su pirmuoju vyru necenzūriniais žodžiais užsipuolė pareigūną.

Žodžiai netruko peraugti į veiksmus, antrasis vyras pareigūnui trenkė į krūtinę, gindamasis pareigūnas sudavė vyrui atgal, tuomet šis nubėgęs prie automibilio, išbagažinės paėmė daiktą panašų į lygiavamzdį šautuvą, nukreipė į pareigūną ir grasino jį nušauti. Tyrėjui pasakius, kad jis kviečia policiją, vyrai sėdo į „Audi A4“ ir pasišalino.

„Audi A4“ vairuotoją (g. 1990 m.), įvykio vietoje, sulaikė pats Marijampolės apskr. VPK pareigūnas. Vairuotojas buvo blaivus.

Apie 17 val. Lazdijų r., Šadžiūnų k., Alyraus apskr. VPK Lazdijų r. PK policijos patrulių ekipažas sulaikė pasprukusį automobilį „Audi A4“, kuriame buvo abu vyrai grasinę pareigūnui ir jų neblaivus (3.04 prom.) draugas (g. 1987 m.).

Automobilio bagažinėje rastas neregistruotas pneumatinis šautuvas „Magnum“.

Broliai (g. 1985 m.) blaivumą tikrintis atsisakė, o 29 metų „Audi“ keleiviui nustatytas 1.76 prom. girtumas.

Alytaus apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.