Vagys sudegino įklimpusį autobusiuką

Šilalės rajone rastas sudegintas mikroautobusas „Volkswagen Transporter“, kuris buvo pavogtas Telšių rajone. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė įtariamuosius.

 Vagys sudegino įklimpusį autobusiuką.<br> Policijos nuotr.
 Vagys sudegino įklimpusį autobusiuką.<br> Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2018, 6:14 PM, atnaujinta Nov 9, 2018, 6:16 PM

Apie vagystę nukentėjusysis paskelbė socialiniuose tinkluose prašydamas galimų liudininkų pagalbos, deja, surasta transporto priemonė po gaisro tiks tik į metalo laužą. Pasirodo, vagys bandė sunaikinti įkalčius ir padegė 1996 metų laidos autobusiuką.

Kaip teigė policija, iš sodybos Degaičių kaimo kiemo nuvarytas 29 metų vyrui priklausantis „Volkswagen Transporter“. Vagystės metu namuose buvo žmonių, bet tai ilgapirščiams nesutrukdė.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė informavo, kad atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatyti galimai vagystę įvykdę įtariamieji, taip pat Šilalės rajone rastas mikroautobusas. Sulaikyti 19-kos, 20-ies ir 25-erių metų asmenys.

Beje, trijulė gyvena tame pačiame Degaičių kaime, kur, kaip įtariama, ir įvykdė nusikaltimą. Iki šiol jaunuoliai nebuvo teisti.

Policijos atstovės A. Blaževičienės teigimu, asmenims važinėjant vogtu autobusiuku, nuleido jo padangą, dėl to mašina įklimpo. Palikę transporto priemonę, įtariamieji nusprendė ją padegti. Sudegęs „Volkswagen Transporter“ rastas Šilalės rajono laukuose. Dėl vagystės atliekamas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.