Policija prašo pagalbos: gal matėte, kaip autostradoje buvo apvogtas šis automobilis?

Kol vairuotojas ėjo iki degalinės degalų, kelkraštyje paliktą automobilį apšvarino piktadariai. Policija kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos. Tikimasi, kad nusikaltėlius galėjo užfiksuoti pro šalį važiavusių automobilių vaizdo registratoriai.

 Policija prašo pagalbos: gal matėte, kaip autostradoje buvo apvogtas šis automobilis?<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
 Policija prašo pagalbos: gal matėte, kaip autostradoje buvo apvogtas šis automobilis?<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2018, 11:04 AM, atnaujinta Nov 28, 2018, 11:15 AM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, antradienį tarp 16 val. ir 18 val., automagistralėje Klaipėda-Kaunas-Vilnius, 127 kilometre (Raseinių r., Paliepių seniūnija, netoli Sujainių kaimo) automobilyje „VW New Beetle“ (valst. nr. GTK 727) pasibaigus degalams, vairuotojas nuėjo iki degalinės atsinešti degalų.

Per tą laiką buvo apvogtas kelkraštyje paliktas automobilis. Sugadinus dešinės pusės keleivio durelių spynelę ir įsibrovus į vidų, pavogtas nešiojamas kompiuteris „Dell“, fotoaparatas „Nikon“ ir papildomas objektyvas bei maitinimo laidas ir dvi dėžės su juose buvusiais reklaminiais rūbais (iš viso 350 vnt.).

Turtinė žala nustatinėjama.

Policija prašo gyventojų pagalbos - jei matėte šią vagystę ir turite vertingos informacijos (vaizdo registratorių įrašai ir pan.), pareigūnai prašo kreiptis į Šiaulių apskrities VPK Raseinių r. PK pas vyriausiąją tyrėją Jūratę Švagždienę el. p. jurate.svagzdiene@policija.lt tel. Nr. 8 700 61 360.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.