Klaipėdietis į Lietuvą parsigabeno Vokietijoje vogtą mikroautobusą

Klaipėdos uoste pasieniečiai sulaikė galimai vogtą keltu iš Vokietijos atplukdytą mikroautobusą „Ford Transit“. Jį vairavęs uostamiesčio gyventojas teigė transporto priemonę įsigijęs Vokietijoje ir nė nenutuokęs, kokių bėdų dėl jos turėsiąs.

 Klaipėdietis į Lietuvą parsigabeno Vokietijoje vogtą mikroautobusą.<br> VSAT nuotr.
 Klaipėdietis į Lietuvą parsigabeno Vokietijoje vogtą mikroautobusą.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2018, 2:15 PM, atnaujinta Dec 3, 2018, 2:18 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, penktadienį Klaipėdos uoste, Pilies kontrolės punkte, VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai patikrinti sustabdė keltu iš Vokietijos atvykusį „Ford Transit“. Vokiškais numeriais ženklintą mikroautobusą vairavo 52-ejų klaipėdietis.

Pasieniečiams jis pateikė tvarkingus mikroautobuso dokumentus. VSAT pareigūnai patikrino „Ford Transit“ duomenų bazėse ir nustatė, kad šis 2011 m. laidos mikroautobusas nuo rugsėjo 28 d. yra ieškomas kaip pavogtas Vokietijoje. Klaipėdietis teigė, kad mikroautobusą pirko šioje šalyje ir neįtarė, kad jis gali būti vogtas.

Pakrančių apsaugos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įsigijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Klaipėdietis buvo apklaustas kaip liudytojas ir po apklausos paleistas.

„Ford Transit“ saugomas Pakrančių apsaugos pasienio rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.