Iš Marijampolės policijos buvo pasprukęs „neginkluotas ir nepavojingas“ 18-metis

Ketvirtadienį iš Marijampolės policijos komisariato pasprukus sulaikytam įtariamajam ant kojų buvo sukeltos gausios pareigūnų pajėgos. 18-metis bėglys laisve ilgai nesidžiaugė, jis greitai buvo sučiuptas.

 Iš Marijampolės policijos buvo pasprukęs „neginkluotas ir nepavojingas“ 18-metis.<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
 Iš Marijampolės policijos buvo pasprukęs „neginkluotas ir nepavojingas“ 18-metis.<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2018, 5:33 PM, atnaujinta Dec 21, 2018, 9:49 AM

Ketvirtadienį po pietų Marijampolės apskrities VPK išplatino pranešimą, kuriuo paprašė visuomenės pagalbos ieškant bėglio.

„Apie 15 val. 10 min. iš Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pasišalino vagystėmis įtariamas Valentinas Bondorevas (gim. 2000 m.) be nuolatinės gyvenamosios vietos.

Asmuo neginkluotas, nepavojingas. Mieste ir apylinkėse įvestas planas „Sulaikymas“, - buvo rašoma policijos pranešime.

Ir jau po 8 minučių iš policijos atskriejo naujas pranešimas apie tai, kad bėglys sučiuptas.

Penktadienio rytą Policijos departamentas pateikė daugiau šio pabėgimo detalių. Pasak policijos pranešimo, apie 15 val. Marijampolėje, J. Basanavičiaus a., Marijampolės apskrities VPK patalpose, įtariamasis (gim. 2000 m.), atliekant procesinius veiksmus, pabėgo iš kabineto, esančio pirmame aukšte, iššokdamas per langą.

Tą pačią dieną apie 16 val. 59 min. Marijampolėje, R.Juknevičiaus g., namo kieme, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dėl kalinio pabėgimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.