Paaiškėjo daugiau detalių apie galimą dziudo imtynininko išpuolį: yra ir daugiau nukentėjusiųjų

Antradienį socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido įrašas, kuriame mergina pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame galimai dziudo imtynininkas Ignas Mečajus į ją paleido kumštį. Kaip paaiškėjo, byloje šiuo metu yra ir daugiau nukentėjusiųjų.

Vaizdo įrašas sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo.<br>Socialinio tinklo Facebook nuotr.
Vaizdo įrašas sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo.<br>Socialinio tinklo Facebook nuotr.
Vaizdo įrašas sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo.<br>Socialinio tinklo Facebook nuotr.
Vaizdo įrašas sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo.<br>Socialinio tinklo Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 27, 2018, 12:22 PM, atnaujinta Dec 27, 2018, 12:24 PM

Antradienį socialinio tinklo „Facebook“ vartotoja pasidalijo įrašu, kuriame užfiksuotas smurto protrūkis. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip galimai dziudo imtyninkas Ingas Mečajus pakyla nuo žemės ir paleidžia kūmštį į šalią stovėjusią merginą, kuri nuo smūgio krenta ant žemės.

Socialinio tinklo vartotoja skelbė, kad po incidento ilgą laiką buvo be sąmonės, patyrė daug sužalojimų. Šiuo metu jos  „Facebook“  paskyroje buvęs vaizdo įrašas nebėra viešai pasiekiamas.

Po incidento situaciją pakomentavo ir buvusi I.Mečajaus trenerė Ramunė Aleknavičienė ir Dziudo federacijos atstovai.

Kaip naujienų portalą Lrytas.lt informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, pranešimas apie įvykį buvo gautas lapkričio 16-ąją dieną. Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Yra daugiau nukentėjusiųjų

Netrukus tyrimas buvo perduotas Vilniaus apskrities VPK Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybai. Šiuo metu byla yra  perduota prokurorui Mindaugui Jancevičiui. 

Kaip naujienų portalą Lrytas.lt informavo Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus Vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas lapkričio 16-ąją. Šiuo metu byloje yra daugiau nukentėjusiųjų.

„Nukentėję yra keli asmenys. Tyrimas vyksta, atliekami procesiniai veiksmai, apklausos, ir surinkus pakankamai duomenų bus sprendžiama dėl įtarimų pareiškimo. Šiuo metu įtarimai dar nėra pareikšti“, – teigė G.Vitkauskaitė-Šatkauskienė.

Naujienų portalo Lrytas.lt žiniomis, vaikinas pastaruoju metu gyveno Vilniuje bei turėjo gerai apmokamą darbą. Jis dirbo vienoje automobilių prekyba užsiimančių įmonių.

Tačiau nuo sporto I.Mečajus neatitolo. Naujienų portalo Lrytas.lt šaltiniai patvirtino, kad vaikinas aktyviai sportavo viename iš Vilniaus kovinio sporto klubų. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.