Už kyšininkavimą nuteistas Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Druskininkų vadovas

Kauno apygardos teismas kaltu dėl kyšininkavimo pripažino Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Alytaus departamento Druskininkų skyriaus vedėją Andrių Augustinavičių.

Už kyšininkavimą nuteistas Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Druskininkų vadovas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Už kyšininkavimą nuteistas Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Druskininkų vadovas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2018, 11:47 AM, atnaujinta Dec 31, 2018, 11:49 AM

Nuteistajam skirta beveik 7400 eurų bauda bei atimta teisė dirbti valstybinėse ar savivaldybės institucijose, įstaigose ar įmonėse trejiems metams, penktadienį pranešė Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT).

Šioje baudžiamojoje byloje ikiteisminį tyrimą atlikę STT Kauno valdybos pareigūnai išaiškino, kad Druskininkų skyriaus vedėjas, paskirtas Statybos užbaigimo komisijos nariu, iš Druskininkuose įsteigtos uždarosios akcinės bendrovės vadovo Egidijaus Vasiliaus už statybos užbaigimo akto pasirašymą, priėmė 200 eurų kyšį.

Kyšį davęs bendrovės vadovas taip pat teismo pripažintas kaltu dėl papirkimo ir jam paskirta tokia pati – beveik 7400 dydžio eurų bauda.

Šis nuosprendis gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.

Ikiteisminį tyrimą kontroliavo ir jam vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.