Sulaikyti trys sukčiai bandę pasisavinti brangų klaipėdiečio fotoaparatą

Klaipėdos miesto policijos pareigūnai išsiaiškino sukčiavimo atvejį – sausio 6 d. į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi 1961 m. gimęs vyras, kuris nurodė, jog tą pačią dieną Taikos pr., Klaipėdoje, automobilių stovėjimo aikštelėje nepažįstamam, apie 20 metų amžiaus, smulkaus kūno sudėjimo asmeniui įdavė savo fotoaparatą NIKON D750 vertą 1700 eurų.

 Sulaikyti trys sukčiai bandę pasisavinti brangų klaipėdiečio fotoaparatą.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Sulaikyti trys sukčiai bandę pasisavinti brangų klaipėdiečio fotoaparatą.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2019, 9:53 AM, atnaujinta Jan 7, 2019, 9:56 AM

Pasak Klaipėdos apskrities VPK pranešimo, tariamas pirkėjas jau buvo atsiuntęs neva padaryto bankinio pavedimo už fotoaparatą kopiją. Netrukus vyras suprato esąs apgautas ir kreipėsi į pareigūnus.

Tą patį vakarą, turėdami informacijos, jog pasisavintas fotoaparatas jau parduodamas internetu, Klaipėdos m. Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai apsimetę pirkėjais sutarė dėl susitikimo ir surengę pasalą sulaikė tris įtariamuosius – 1992 m. ir 2001 m. už vagystes ir kitus nusikaltimus praeityje teistus asmenis, bei 1999 m. gimusį neteistą vaikiną.

Šiuo metu įtariamieji uždaryti Klaipėdos apskrities VPK areštinėje, pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo, fotoaparatas paimtas ir bus grąžintas teisėtam savininkui.

Policija primena, jog būtumėte atsargūs parduodant prekes internetu – pirmiausia įsitikinkite, jog tikrai gavote pinigus, ir tik tada atiduokite prekę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.