Išnešti daugiau kaip 30 tūkst. eurų vagims nekliudė niekas, net durys

Viena už kitą brangesnės vagystės, mažiausiai keturi nukentėję asmenys ir daugiau kaip 40 tūkst. neteisėtai pasisavintų pinigų. Kaune ir aplink jį siautėjo įžūlūs plėšikai.

Vagys išsinešė seifą su 29 tūkst. eurų.<br>R.Neverbicko asociatyvioji nuotr.
Vagys išsinešė seifą su 29 tūkst. eurų.<br>R.Neverbicko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2019, 9:29 AM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, trečiadienio vakarą Kaune, V. Krėvės g., trys vyrai sumušė ir peiliu sužalojo jaunuolį (g. 1997 m.). Iš jo vyrai pagrobė 90 eurų. Nukentėjusiajam dėl durtinės žaizdos kojoje buvo suteikta medicininė pagalba, o tada jis išleistas gydytis namo. Įtariamieji ieškomi.

Tą patį vakarą Romainiškių gatvėje į vyro (g. 1965 m.) butą įėjo trys kaukėti vyrai. Jie sumušė šeimininką ir kartu buvusią moterį (g. 1991 m.). Grasindami ginklu užpuolikai pagrobė 6 000 eurų ir laikrodį. 

Visgi didžiausia vagystė buvo įvykdyta netoli nuo Kauno esančiame Išlaužo kaime (Prienų raj.). Trečiadienio ryta per neužrakintas duris iš namo išsineštas seifas. Jame buvo apie 29 tūkst. eurų ir juvelyrinių dirbinių. Iš namo kambaryje buvusios piniginės pavogta dar 2700 eurų. Visas nuostolis - apie 35 tūkst. 760 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.