Tarsi scena iš filmo „Krikštatėvis“ – vilnietis kazino tualete slėpė pistoletą

Nemirtingame Frensio Fordo Kopolos filme „Krikštatėvis“ yra scena, kuomet vienas iš pagrindinių filmo herojus Michaelas Korleonė restorano tualete susiranda iš anksto už klozeto bakelio paslėptą revolverį ir grįžęs prie stalo nušauna du mafijos šulus, su kuriais jis prieš tai vakarieniavo. 

Šaudykla, tiras, ginklai, užpuolimas, šautuvas, kulka, gilzė, smurtas, kriminalas, ginklas, revolveris<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Šaudykla, tiras, ginklai, užpuolimas, šautuvas, kulka, gilzė, smurtas, kriminalas, ginklas, revolveris<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2019, 9:48 AM, atnaujinta Feb 1, 2019, 10:25 AM

Būtent ši scena išplaukia prieš akis skaitant sausio 31 policijos suvestines, kuriose pranešama apie Vilniuje sulaikytą vyrą, lošimo namų tualete bandžiusį paslėpti pistoletą.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, sausio 31 d. apie 21 val. 55 min. Vilniuje, Ateities g., lošimų namuose, tualete, vyras (gim. 1989 m.) paslėpė nelegaliai laikomą dujinį pistoletą „Super-P9“.

Kodėl vyras tualete slėpė ginklą, policija nepraneša. Tačiau informuoja, kad įtariamasis uždarytas į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.