Vilniaus r. moters namuose – tūkstančių eurų vertės kontrabanda

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos pareigūnai išaiškino dar vieną neteisėtos prekybos kontrabandiniais tabako gaminiais ir alkoholiu atvejį.

Pareigūnai moters namuose rado kontrabandos.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Pareigūnai moters namuose rado kontrabandos.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2019, 3:29 PM

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK, vasario 6 d. Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai vykdė sustiprintą policinę priemonę galimiems prekybos akcizinėmis prekėmis pažeidimams išaiškinti. Policijos pareigūnai, jau turėdami patikimos informacijos, netikėtai apsilankė moters (gimusios 1964 m.) namuose Pagirių sen., Didžialaukio k.

Pirmąkart policijai įkliuvusios moters namuose rasta ir paimta 60 l alkoholio, galimai falsifikuotos degtinės, supilstyto į 1 l talpos ir gamykliniu būdu užsuktus butelius, nepaženklintus banderolėmis, ir 5 tūkst. 250 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvis Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 2 d.) bei neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 1992 str. 1 d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.